9 mei 2012

Stijging verkoop door Woonbeurs Amsterdam

De verkoop van shutters en jaloezieen is door Woonbeurs Amsterdam flink gestegen. Geluiden uit de praktijk. Van Jasno.

We nemen een kijkje door de shutters en jaloezieen bij Jasno. Naar hun rol als deelnemer op de Woonbeurs Amsterdam. Jasno Shutters heeft als exposant haar sleutel tot succes al jaren geleden gevonden. Waarom staan zij ook dit jaar weer op de beurs?

Jasno: Woonbeurs Amsterdam is al jaren de consumentenbeurs in de Nederlandse woon- en interieurbranche. Het is voor Jasno dit jaar de tiende keer dat we meedoen en we bestaan elf jaar. Het is de plek waar we vele woonconsumenten in een keer kunnen bereiken, we direct in contact kunnen treden met onze klanten en we uiteindelijk ook resultaat zien in de loop van het jaar. We willen met ons merk toch op de grootste consumentenbeurzen in de woon- en interieurbranche van Europa aanwezig zijn. En daar is Woonbeurs Amsterdam voor de Nederlandse markt de perfecte plek voor. Een evenement met cachet.


Hebben jullie duidelijke resultaten kunnen meten na de Woonbeurs?


Voor Jasno is het duidelijk: het dealernetwerk is flink gegroeid na deelname aan de Woonbeurs en daarmee ook de verkoop van shutters en jaloezieen. Tijdens de eerste jaren kenden bezoekers shutters nog niet. Daarom moesten we de vraag creeren en daar heeft de Woonbeurs aan bij gedragen.


Waarom kies je ervoor juist dit jaar mee te doen, nu de woningmarkt op slot lijkt te zitten?


Mensen verbouwen hun huidige woning vaker, wat ons nu juist extra verkoopmogelijkheden biedt. En niets doen leidt tot stilstand. We moeten blijven investeren in beurzen, omdat we hier onze consumenten direct bereiken. We merken juist dat je in deze tijd zelf de vraag naar je product moet creeren. Die vraag wordt al jaren door Woonbeurs Amsterdam gegarandeerd door een evenement te organiseren waar gemiddeld 80.000 woonconsumenten onder een dak te vinden zijn. Hier profiteren wij als merk enorm van.


Wil je jouw merk of product in de spotlight zetten bij een groot publiek op de Woonbeurs Amsterdam?


Kijk voor meer info op

www.woonbeurs.nl/deelname

of neem contact op met het Woonbeurs team via 088-556 45 97 of per email

info@woonbeurs.nl

. Ze informeren je graag over de vele mogelijkheden.