3 oktober 2019

Stijlvol Wonen lanceert nieuwe inspiratietool SWipe

Stijlvol Wonen presenteert een nieuwe onafhankelijke website met interactieve tool: SWipe! Je stelt zelf je moodboards samen met je favoriete interieurfoto’s en kunt bovendien contact leggen met een netwerk van professionals in Nederland en België.

Hoe werkt het?
Met een reeks filters geef je precies aan wat je woonstijl is en voor welke ruimtes je inspiratie zoekt. Vervolgens presenteert SWipe een persoonlijke selectie foto’s. Deze komen op je moodboard terecht door ze naar rechts te ‘swipen’. Wil je contact met de ontwerper achter een mooie foto? Dan tik je op het i-icoontje om rechtstreeks je vraag te stellen. Hoofdredactrice Leen Verstraelen: “We hebben van elke foto bijgehouden wie de interieurontwerper is, wie de zitbank heeft geleverd, het behangpapier, de vloer enzoverder. Zodra deze professionals besluiten om met onze SWipe mee te werken, kan de gebruiker hen rechtstreeks benaderen. Dus de databank van professionals zal de volgende maanden groeien. Nu hebben we trouwens zo’n 6.000 foto’s in de SWipe zitten met zeer recente interieurs.”

Is het een app?
Het is geen echte app, maar een online tool die op alle mobiele toestellen en op desktop werkt. Zo kies je zelf waar en wanneer je aan het ‘swipen’ gaat. Het enige wat je moet doen is een gratis account aanmaken waardoor we je persoonlijke moodboards kunnen aanmaken (net zoals bij Pinterest bijvoorbeeld). Verder op de website vind je trouwens nog inspirerende artikels van de Stijlvol Wonen-redactie, abo-acties, wedstrijden en meer.

Wat maakt SWipe uniek?
• Inspirerende interieurfoto’s met het Stijlvol Wonen-kwaliteitslabel
• Toegang tot professionals in België en Nederland
• Swipe je foto’s in één beweging naar je moodboards
• Deel alles via social kanalen met je vrienden en familie

Surf naar stijlvol-wonen.com en ontdek zelf!

Word SWipe partner …
• Als adverteerder profiteer je mee van de kracht van Stijlvol Wonen en word je rechtstreeks gelinkt aan de consument vanuit inspiratie & emotie.
• Op de partnerpagina vinden gebruikers meteen alle informatie over jouw bedrijf terug.
• Gebruikers kunnen rechtstreeks contact opnemen en meer foto’s of projecten zien.
Voor adverteerders zijn er drie jaarpakketten op maat uitgewerkt.

Wil je meer informatie? Neem contact op met jouw  account of mail naar saleshomedeco.nl@sanoma.com.