20 april 2016

Suzan Harens benoemd tot Commercial Director Women Domain

Maandag 2 mei start Suzan Harens bij Sanoma als Commercial Director Women Domain. In deze functie richt zij zich primair op het uitbouwen van de commerciële activiteiten binnen het Vrouwendomein van Sanoma | SBS met o.a. de merken Libelle, Margriet en Viva. Daarnaast zal zij het bijbehorende salesteam aansturen.

Suzan heeft de afgelopen jaren in diverse marketing, communicatie- en mediafuncties gewerkt. De afgelopen 15 jaar werkte zij onder andere bij ZenithOptimedia voor merken als L’Oréal en LVMH. In haar laatste functie bekleedde zij de rol van Client Services Director bij Havas Media en was zij lid van het management team.

Louise van Nispen, Domain Director Women: ”Suzan heeft veel ervaring aan de bureaukant en is als geen ander in staat om te denken vanuit klanten en voor hen oplossingen te creëren op het crossmediale vlak. In haar rol zal zij samen met haar salesteam de vrouwenmerken van Sanoma | SBS crossmediaal ondersteunen en uitbouwen”.

Suzan Harens over haar nieuwe uitdaging: ”Ik verheug me erop om aan de slag te gaan voor Sanoma | SBS en de mooie merken die daar deel van uitmaken. Ik heb altijd een passie gehad voor (multi-)media en de daarbij behorende innovatie en ontwikkeling. Ik kijk er naar uit om voor Sanoma | SBS, samen met adverteerders en bureaus, de meest optimale mixen te vinden om adverteerders met deze merken te verbinden en te versterken. Daar krijg ik nou energie van, mooie merken verder uitbouwen!”