30 augustus 2019

Tijd voor Elkaar wint goud!

Libelle en LifeHunters winnen GOLDEN STEVIE® AWARD IN 2019 INTERNATIONAL BUSINESS AWARDS®

Libelle en contentbureau LifeHunters hebben voor de video ‘Tijd voor Elkaar’ een internationale business award gewonnen: een Gouden Stevie® Award in de categorie ‘Marketing Campaign of the Year’ voor mediabedrijven. De uitreiking van de Stevie Awards zal plaatsvinden in Wenen tijdens de 16de editie van de jaarlijkse galadiner van de International Business Awards®.

De International Business Awards is het enige wereldwijde award-programma dat prestaties in elk werkdomein erkent. De Stevie Awards-organisatie, die de prijzen toekent, is gevestigd in Amerika en organiseert zeven verschillende Stevie Awards-wedstrijden, waarover je alles kunt lezen op www.StevieAwards.com. De Stevie Award-trofee is inmiddels één van de meest begeerde prijzen ter wereld. Dit jaar waren er meer dan 4.000 inzendingen uit 74 landen.

Carola Maassen van den Brink, Marketingmanager Libelle: “Ik ben enorm vereerd dat we juist met deze bijzondere brandcampagne een Golden Stevie hebben gewonnen voor marketingcampagne van het jaar. We hebben lef getoond, mede door pas in de allerlaatste seconde te laten zien wie de afzender was. De succesvolle resultaten van deze campagne, meer dan 2 miljoen views en een uitkijkpercentage van 60%, waren al een grootst cadeau, de award een kers op de taart.”

Mark van der Werff, Creative Director LifeHunters: “Ik ben trots dat naast 2 miljoen Nederlandse vrouwen, ook een vakjury de Libelle-campagne zo waardeert. Het Libelle-team heeft flink haar nek uitgestoken en dat wordt direct beloond! Een ‘gouwe’… Leuk!”

Enkele quotes uit het juryrapport:
“Love, love, love your campaign! Simply but meaningful, powerful and sensitive in the same time. Congratulations!”
“An interesting method of reaching out to a new audience, mainly because it worked. The stories of real people are very impressive.”
“Emotional and heart-touching as can be. Brilliant. You have my full attention!”
“A daring proposition for a magazine to reposition itself. Brilliant idea!”

Wil je de video nog een keer bekijken?
Klik hier: https://www.libelle.nl/mensen/dit-leerden-de-vier-stellen-echt-van-het-meer-tijd-voor-elkaar-experiment/

Over Libelle
Libelle is al 85 jaar het grootste en meest invloedrijke vrouwen mediamerk van Nederland. Maandelijks bereikt Libelle 4,4 miljoen vrouwen met het magazine, Libelle.nl, Libelle TV, specials, Bookazines, Jan, Jans en de Kinderen en nog vele andere brandextensions. Jaarlijks bezoeken ruim 81.000 vrouwen de Libelle Zomerweek.

Over LifeHunters
LifeHunters is een contentbureau gespecialiseerd in seeding, social strategie, social PR, productie (branded) content en formats. Middels verschillende vormen van onderzoek onderzoeken we onze formats voordat we ze publiceren om de content zo effectief mogelijk te maken.