13 september 2012

Tijdschrift Tina lanceert eigen Shop Spel

Meidenblad Tina lanceert het Tina Shop Spel, een bordspel voor echte modemeisjes. Alles draait om kleding, sterren en natuurlijk: shoppen! Je koopt en verkoopt kleding, stelt de coolste outfits samen en zorgt ervoor dat beroemde sterren uit binnen- en buitenland in jóuw winkel komen shoppen.

Doel van het spel: verdien zo snel mogelijk 10 Tina-punten met je kledingwinkel(s) en zorg dat de grote sterren jouw kleding dragen. Ook zijn er punten te verdienen met het creëren van de mooiste outfits. Speelduur: ± 30 minuten. Leeftijd: 7+. Spelers: 2-4.

Het Tina Shop Spel is NU te koop bij de bekende speelgoedwinkels voor € 19,99. Kijk voor meer informatie op Tina.nl of Identitygames.nl.

Jubileum Tina
Tina Tijdschrift bestaat dit jaar 45 jaar! Tina is van het leukste meidenweekblad van Nederland inmiddels uitgegroeid tot een succesvol merk met de daarbij horende line & brand extentions. Waaronder de Tina-dag, dit jaarlijkse evenement is de afgelopen jaren uitgegroeid tot HET evenement voor meiden 7-12 jaar. In 2011 was de Tina-dag 1 week voor het evenement uitverkocht en dit jaar wordt het evenement uitgebouwd naar 2 dagen (22 en 23 september).

Daarnaast verschijnen er diverse speciale uitgaven, zoals het Tina Vakantieboek, Tina Winterboek, Suus & Sas Stripboek, Tina Paardenboek, Tina Justin Bieber Special, Nick & Simon Stripboek, Tina Valentijn Special en nu ook een bordspel. Het Tina Shop Spel is ontwikkeld en geproduceerd door Identity Games International BV i.s.m. de redactie van Tina Tijdschrift en illustrator Samantha Loman.