15 april 2016

Tina in Concert en filmpremière van Tini: het nieuwe leven van Violetta exclusief live te volgen vanuit Pathé bioscopen door heel Nederland

De Nederlandse première van Tini: het nieuwe leven van Violetta, wat plaats vindt op 23 april in samenwerking met TINA in Concert, is volledig uitverkocht! Vanwege de overweldigende reacties, gaan TINA en Pathé bioscopen de samenwerking aan zodat het evenement via een live stream te volgen is in Pathé bioscopen door heel Nederland. Hiermee krijgt het publiek de kans om de filmpremière en de muziekoptredens, in aanwezigheid van de cast, live te volgen.

Live stream Tina in Concert

Martina Stoessel woont samen met haar medespelers Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Adrián Salzedo, Leonardi Cecchi en Ridder van Kooten de première bij in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Pip Pellens presenteert het spektakel en voorafgaand aan de première treden Zomaer, Sarah & Julia, Femke Meines, Shalisa & Sander en Mylène & Rosanne op. Tina in Concert zal via een live verbinding te bewonderen zijn in alle Pathé bioscopen in Nederland, waar aansluitend ook de film Tini: het nieuwe leven van Violetta eenmalig voor de officiële release op 5 mei wordt getoond.

Over Tini: het nieuwe leven van Violetta

Tini: het nieuwe leven van Violetta laat het persoonlijke verhaal zien van de jonge Argentijnse actrice Martina ‘Tini’ Stoessel. Het was de populaire televisieserie Violetta die er toe heeft geleid dat haar persoonlijke verhaal in deze film is verwerkt.

Martina Stoessel is met haar alterego Violetta een wereldwijd fenomeen. Wanneer ze terugkeert van een tournee, nemen de roddelbladpers en paparazzi de overhand in haar leven. Violetta breekt en heeft tijd nodig zichzelf en haar carrière op een rij te krijgen. Dit is het moment waarop ‘Tini’ haar eigen vleugels uitslaat. Samen met haar vrienden uit de serie gaat ze een sensationeel avontuur tegemoet. Het belooft een van de meest liefdevolle, inspirerende en avontuurlijke zomers te worden die haar leven voorgoed veranderen. Tini: het nieuwe leven van Violetta is vanaf 5 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.