24 maart 2016

Tina in Concert presenteert muzikale filmpremière van

Op zaterdag 23 april 2016 organiseert Tina in Concert, in samenwerking met The Walt Disney Company, de muzikale filmpremière van de nieuwe film: Tini: het nieuwe leven van Violetta. Hoofdrolspeelster Martina Stoessel – bekend van de Disney Channel hitserie Violetta – komt samen met haar medespelers uit de film speciaal voor Tina in Concert naar Nederland.

Martina Stoessel woont de roze loper première van haar nieuwste film Tini: het nieuwe leven van Violetta bij in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Samen met haar medespelers Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Leonardi Cecchi en Ridder van Kooten is ze aanwezig bij de feestelijke première. Voorafgaand aan de première treden populaire artiesten Sarah & Julia, Femke Meines, Shalisa & Sander en Mylene & Rosanne op. Pip Pellens presenteert het spektakel. Kaarten voor Tina in Concert zijn te koop vanaf €20 via Tinainconcert.nl.

Het was de populaire televisieserie Violetta die er toe geleid heeft dat dit persoonlijke verhaal over de jonge actrice Martina ‘Tini’ Stoessel in een film is verwerkt. Het verhaal weerspiegelt haar eigen leven, waarin ‘Tini’ de wereld van de Disney Channel-serie Violetta achter zich laat en haar vleugels uitslaat voor een geheel nieuw en persoonlijk avontuur: “Het was fantastisch om deze film te maken en om mijn acteercarrière bij The Walt Disney Company naar een hoger niveau te tillen door te werken aan zo’n project met zulke leuke collega’s.” De Argentijnse Martina Stoessel trad vorig jaar op in een uitverkocht Ahoy met haar Violetta Live tournee.

Over Tina in Concert

Tina in Concert is een groot tienerfeest met de coolste muziek, de beste artiesten en heel veel Tina meiden. Het label is onderdeel van het merk Tina en organiseert concerten en evenementen speciaal voor haar lezeressen. Kaartjes voor Tina in Concert zijn te koop vanaf €20 via Tinainconcert.nl.
Tini: het nieuwe leven van Violetta is vanaf 5 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

Algemene informatie

Tina in Concert presenteert de muzikale filmpremière van Tini: het nieuwe leven van Violetta

Koninklijk Theater Carré Amsterdam
Zaterdag 23 april 2016
9.30 uur -13.30 uur

Kijk voor meer informatie op Tinainconcert.nl en Tina.nl.
Voor meer informatie over Tini: het nieuwe leven van Violetta kun je terecht op de officiële website.