11 juni 2012

Tina-dag breidt uit naar twee dagen

Wegens het enorme succes van vorig jaar wordt het grootste meidenfeest van Nederland, de Tina-dag, dit jaar nog groter, nog gezelliger en nog rozer: Tina-dag XL! Omdat de Tina-dag vorig jaar al ruim een week voor het evenement was uitverkocht, duurt de Tina-dag XL dit jaar een heel weekend.

Op zaterdag 22 en zondag 23 september 2012 opent Attractiepark Duinrell haar deuren voor alweer de 21ste Tina-dag. Meiden kunnen kiezen of zij op zaterdag of zondag komen. Beide dagen genieten van de Tina-dag XL kan ook. Er is een speciaal Tina-dag arrangement op Duinrell. Zo kunnen de meiden (en vaders/moeders) het hele weekend feesten met Tina. Het arrangement en de dagkaarten zijn nu te koop op

Tinadag.nl

.


Shoppen & swingen


De Tina-dag XL belooft weer een enorm spektakel te worden bomvol optredens van onder anderen Ralf Mackenbach, Tim Douwsma, Ferry Doedens, Yes-R, Rachel Traets, Shary-An, Jeronimo en Ian Thomas. Natuurlijk kan er volop geshopt worden en zijn er ook beroemde schrijvers, coole attracties en Meet & Greets met de artiesten.


Tinas knutselplaza


Nieuw dit jaar is Tinas knutselplaza. Een tent vol knutselworkshops waar meiden de hipste sieraden, lekkerste hapjes en mooiste creaties maken, om mee naar huis te nemen.


Feestelijke roze


Bovendien viert tijdschrift Tina haar 45ste verjaardag! Alle meiden worden dan ook in het feestelijk roze verwacht en ze kunnen Tina feliciteren.

Kaarten zijn NU te koop voor 19,50 via

Tinadag.nl