http://media.zie.nl/e/?v=fl2zbvtfong8&ads=false&&sanoma_poster_url=http%3A%2F%2Fmedia.zie.nl%2Fm%2Ffl2zbvtfong8_m.jpg

28 september 2015

Tina-dag XL één groot feest met veel YouTubers!

De Tina-dag XL was dit jaar weer een megagroot succes. De 24ste editie van het Tina feestje was met 25.000 bezoekers volledig uitverkocht, waarvan een deel al vanaf vrijdag op het vakantiepark verbleef van Duinrell. Grote YouTube-sterren als Enzo Knol, Furtjuh en Beautynezz maakten er dit jaar een extra groot feest van.

Nieuw op de Tina-dag was de YouTube-hoek in het Tina Dorp. Hier kwamen de grootste Nederlandse YouTubers als Enzo Knol, zijn vriendin Dee, Furtjuh, De Cinemates en vele anderen naartoe om hun fans te voorzien van een selfie, handtekening of tip tijdens de videoworkshops. Ook Tina’s eigen vloggers, bekend van het kanaal YouTube.com/TinaNL waren aanwezig op de Tina-dag XL. 

Optredens YouTube-sterren

Sommige YouTube sterren stonden op het grote podium van de Show & Swing. Zo liet YouTuber Teske haar zangtalent horen, net als Dee (de vriendin van Enzo Knol) en zongen de Cinemates hun YouTube-hit Boybands are cliché.

Tina-dag XL weer een succes

Op zaterdag 26 september om 9.30 uur gingen de deuren van Attractiepark Duinrell open voor de Tina-dag XL, die dit jaar Wild West als thema had. Op beide dagen konden de meiden genieten van optredens van o.a. Nick & Simon, Femke Meines, Sarah & Julia, B-Brave, MainStreet en vele anderen. Uiteraard waren er ook dit jaar weer bekende acteurs, schrijvers en striptekenaars, maakten bezoekers kans op Meet & Greets en konden ze genieten van games en attracties. In Tina DIY-plaza gingen de meiden creatief aan de gang bij de leuke beauty- en knutselworkshops en tot slot kon er uitgebreid worden geshopt.

Deelnemen aan Tina-dag XL 2016?

Waarom je er volgend jaar bij moet zijn? Bekijk de video waarin verschillende adverteerders aan het woord zijn over hun deelname. Voor meer informatie over deelname aan Tina-dag XL 2016, neem contact op met Sarah Snijder, sarah.snijder@sanoma.com.