17 september 2012

Tina-dag XL uitverkocht

Wegens het enorme succes van vorig jaar wordt het grootste meidenfeest van Nederland dit jaar nog groter, nog gezelliger en nog rozer: Tina-dag XL. Omdat de Tina-dag vorig jaar al ruim een week voor het evenement was uitverkocht, duurt de Tina-dag XL dit jaar een heel weekend. En ook dit jaar is dit knalroze feest nu al compleet uitverkocht.

Op zaterdag 22 en zondag 23 september zal er een recordaantal bezoekers Attractiepark Duinrell rozer dan roze kleuren. Om 9.30 uur geven Iris en Lucien (bekend van Het Huis Anubis) het startsein voor het grootste meidenfeest van Nederland. Het belooft weer een groot spektakel te worden bomvol beauty, workshops, meet & greets, acteurs, schrijvers, tekenaars, games, spectaculaire attracties, shoppen, heel veel artiesten en NIEUW dit jaar: Tina’s Knutselplaza. Een tent waar meiden kunnen deelnemen aan de leukste beauty- en knutselworkshops. En natuurlijk is er ook dit jaar de verkiezing van de Tina-girl.

Bekijk het programma.

Dit jaar viert Tina Tijdschrift haar 45-jarig jubileum! Alle meiden worden dan ook verwacht in feestelijk roze, we lanceren een aantal unieke Tina producten (dit zal op zaterdag en zondag rond 13.45 plaatsvinden op het podium) en we trakteren de Tina-dag bezoekers op een feestelijk gebakje ter gelegenheid van het jubileum. Want wie jarig is, trakteert.

Let op! Dresscode is feestelijk roze.

Kijk voor meer informatie op www.tinadag.nl