19 april 2018

TINA Festival 2018

Tina Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét allerleukste en eerste echte festival waar je als meisje tussen de 7 en 16 jaar moet zijn geweest. Het grootste meidenevent van het jaar vindt plaats op 22 en 23 september op Attractiepark Duinrell Wassenaar en wordt georganiseerd in directe samenwerking met tijdschrift Tina. Tina is al ruim 50 jaar het grootste meidentijdschrift van Nederland met ruim 40 duizend lezers per week.

Tina Festival is een combinatie van optredens van bekende artiesten, YouTubers, Musers, workshops, attracties en natuurlijk heel veel shoppen! Op het event wanen de meiden zich in een echte Tina wereld en kunnen ze alles doen wat ze leuk vinden.

Afgelopen jaar bezochten ruim 19.000 meiden en 7.000 volwassenen (voornamelijk vrouwen) het event, waarmee we terugkijken op de meest succesvolle editie ooit.

Op het Tina Festival presenteren circa 50 exposanten producten, voor alle jonge meiden op het gebied van onder meer lifestyle, fashion, beauty, sport, ontspanning en cultuur. Het attractiepark wordt een weekend lang omgetoverd tot een grote Tina wereld met diverse podia, tenten, workshopruimtes en terrassen in de stijl van het thema. In 2018 is het thema circus. Speciaal voor de ouders en verzorgers is er een aparte lounge ingericht met een gezellig terras en presentaties van interessante merken en producten voor deze doelgroep. Voorafgaand, tijdens en na het Tina Festival wordt er een uitgebreide media campagne ingezet.

Tina is het leukste en grootste meidenmerk van Nederland! Met onder andere het wekelijkse tijdschrift, een jaarlijkse event, specials, Tina-vloggers en merchandise bereikt het merk Tina meiden op alle fronten. Tina is een gedegen, ijzersterk en bewezen merk en marktleider in het segment meisjes 8-12 jaar. Tina bereikt met het tijdschrift, de specials, social media, Tina tv, brand extensions, events en het festival meer dan een half miljoen meiden!

Voor een terugblik, neem hier een kijkje: Zo leuk is het Tina Festival!

Wil je meedoen als deelnemer aan hét grootste meiden event van het jaar? Goed idee! Neem gerust contact met ons op dan denken we graag met je mee.