25 augustus 2017

Tina Festival presenteert eerste internationale act ooit

Deze week wordt de eerste internationale act ooit onthuld voor Tina Festival: Lisa & Lena. De Duitse tweeling heeft miljoenen volgers op de immens populaire app Musical.ly. De meiden staan te popelen om hun Nederlandse fans in het echt te ontmoeten. Ze doen een speciale Musical.ly performance op het hoofdpodium en verzorgen Meet & Greets met hun fans. 

De vijftienjarige blondines zijn populair geworden met hun videoclips op de social media app Musical.ly. Met 22,8 miljoen volgers zijn de meiden wereldwijd de populairste musers van de app. Tina is supertrots dat Lisa & Lena voor het eerst in Nederland komen optreden tijdens Tina Festival.

Lisa & Lena zijn een mooie toevoeging aan de indrukwekkende line-up van het festival. Ze zullen op het hoofdpodium schitteren naast populaire acts als Ronnie Flex, Broederliefde en The Voice-kandidaten Thijs Pot en Pleun Bierboom. Daarnaast zijn er op het Festival veel YouTubers te spotten. In de glazen YouCubes staan meiden oog in oog met onder andere Dylan Haegens, Rutger Vink (Furtjuh), Joy (BeautyNezz), Dionne (OnneDi) en Gio en Melanie Latooy.

Tina Festival is dé plek waar meiden hun eerste festivalbeleving ervaren. Naast artiesten bewonderen, zijn er talloze leuke workshops te doen, zitten de Tina tekenaars klaar om te signeren, kan er naar hartenlust worden geshopt en komt tijdschrift Tina komt tot leven in het Tina Dorp waar ook het 50 jarig jubileum van het tijdschrift wordt gevierd. Inmiddels bestaat het grootste meidenfeest van Nederland al vijf jaar uit twee dagen. Met alle activiteiten die er inmiddels te doen zijn, is het event uitgegroeid tot een heus festival voor meiden tussen de zeven en de zestien jaar. Daarom draagt het festival sinds dit jaar een nieuwe naam. Tina-dag wordt Tina Festival.

Tina Festival vindt plaats in het weekend van 23 en 24 september 2017 op Attractiepark Duinrell. Kaartjes zijn te koop vanaf € 26. Kijk voor meer info op Tina.nl/festival.