12 december 2013

Twee gratis kaarten voor NASA-expositie!

Nog niet geweest naar de verrassende ruimtevaartentoonstelling NASA – A Human Adventure? Pak je kans: als Sanoma-relatie krijg je twee gratis kaarten!

NASA – A Human Adventure is een gezamenlijk ruimteavontuur van Jaarbeurs Utrecht en Sanoma. De reizende expositie is nog tot en met 31 januari 2014 te zien in Nederland. Daarna vertrekt de tentoonstelling naar Toyko.

Het is een unieke tentoonstelling voor jong en oud. Je kunt als bezoeker echt ervaren hoe het is om de ruimte in te gaan. Ver weg was nog nooit zo dichtbij! Er is ook een speciale Nederlandse galerij – Dutch Dimensions – waar je kunt zien hoe belangrijk Nederland is voor de internationale ruimtevaart, nu en straks.

Toegangskaarten NASA – A Human Adventure cadeau

Pak je kans en kom deze winter nog genieten van deze spannende expo in het Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht.  Als relatie krijg je van Sanoma twee toegangskaarten cadeau. Stuur daarvoor een mail naar ahumanadventure.nl@sanoma.com onder vermelding van ‘Sanoma Actie A Human Adventure’. Het verzilveren van de kaarten kan van 7 t/m 31 januari 2014.
 
Wees er snel bij want op = op! Kijk voor meer info over de tentoonstelling op www.ahumanadventure.nl