15 oktober 2012

Tweede editie Hair & Make-up Special By Leco

Na het succes van het eerste nummer verschijnt dit najaar voor de tweede keer een beautymagazine van de hand van glamourtijdschrift Beau Monde in samenwerking met Leco van Zadelhoff. Leco: “Het mooie aan make-up is dat het net als fashion ieder seizoen weer anders is. Nieuwe kleuren, nieuwe trends. Dat maakte het ook zo boeiend en uitdagend om weer een nieuwe special te maken.”

De Hair & Make-up Special van Leco bevat niet alleen de laatste trends op make-up gebied, maar ook de nieuwste haarlooks en handige tips & tricks. Daarnaast legt Leco stap voor stap uit hoe je zelf de beautylooks van bekende Nederlanders als Sylvie van der Vaart, Angela Groothuizen, Lieke van Lexmond en Quinty Trustfull maakt. Verder vertellen Daphne Deckers, Liza Sips en Danie Bles hun beautyrituelen.

Inner beauty
Leco: “Omdat ik mijn publiek graag enthousiast wil maken en wil betrekken bij alles wat met make-up en schoonheid te maken heeft, vond ik het belangrijk om deze keer ook de focus te leggen op innerlijke schoonheid en houding. Hoe zelfverzekerder je in het leven staat, hoe mooier je bent.”

Beauty abroad
Naast heel veel handige how to tips showt Leco de lezeres ook zijn favoriete adresjes in mode- en beautystad Parijs. Leontine Borsato vergezelde de make-up artist, en ook zij vertelt en passant de plekken waar zij het liefst komt wanneer ze in deze stad is. Verder gaat Leco backstage bij de fashionshow van Viktor & Rolf en ontmoet de grootmeesters van de Nederlandse mode.

Hair & Make-up Special by Leco is vanaf 16 oktober overal verkrijgbaar en kost € 4,95.