8 maart 2012

Tweede Margriet Theater-op-Tafel

Na het succes van vorig jaar organiseert weekblad Margriet dit jaar opnieuw haar event Margriet Theater-op-Tafel. En nu zelfs twee keer. Naast Het Boekenweekfeest is er dit jaar ook Het Mode & Beautyfeest, waar modeshows en optredens elkaar afwisselen aan, op en over de honderd meter lange tafels.


Zaterdag 17 maart: Het Boekenweekfeest


Een bijzonder feest met interviews met en voorleessessies van bekende auteurs, zo aan tafel. Gasten zijn Eva Posthuma de Boer, Marion Pauw, Saskia Noort, Loes den Hollander, Hans Dorrestijn, Susan Smit, Hella de Jonge, Joke van Leeuwen, Rick de Leeuw en Erik Jan Harmens. Verder is er ook muziek: optredens van Wouter Hamel, Jester of the King, en een muzikale boekenquiz door Eva Posthuma de Boer.

En ook: een bijzondere thee-act een heerlijk driegangendiner unieke schrijfworkshops natuurcollege door Hans Dorresteijn signeersessies en de mogelijkheid om boeken te kopen.


Zondag 18 maart: Het Mode & Beautyfeest


Een zinderende middag waar op en over de tafels, tijdens de driegangenlunch, de experts van de Mode Alliance en Club BRILLANT laten zien hoe de garderobe weer up-to-date gemaakt kan worden met slechts een paar items. Ook geven professionele haar- en make-upartiesten tips. Klapper van de middag wordt de show van de talentvolle jonge Nederlandse ontwerper Mattijs. Hij presenteert een deel van de modeshow die hij onlangs in de Heineken Music Hall liet zien, live op onze catwalk.

En ook: diverse workshops en trendpresentaties met oa: de dos en donts van de mode volgens stylist Maik de Boer hoe voorkom je een miskoop moderuilbeurs door Ecofabs (met workshop catwalklopen en visagie!) muziek en dans.


Wanneer en waar?


Boekenweekfeest: op za 17 maart van 16.00 – 20.00 uur (voorprogramma van 14.00 – 16.00 uur).

Mode & Beautyfeest: op zo 18 maart van 13.00 – 17.00 uur (voorprogramma van 11.00 – 13.00 uur).

Locatie: Sanoma Mediagebouw, Capellalaan 65, 2132 JL in Hoofddorp

Bekijk de site voor het

complete programma

en meer informatie.


Kaarten zijn te koop

voor 35 pppd en verkrijgbaar via de site.