21 november 2013

Ucourse nodigt je uit voor ontbijtsessie

65% van de HR-professionals vindt kennisdeling het grootste knelpunt. Hoe zit dat bij jouw bedrijf? Doe mee met de innovatie ontbijtsessie van Ucourse bij Sanoma in Hoofddorp.

Startup Ucourse.nl biedt een tool en een marktplaats voor online cursussen en trainingen. Het team van Ucourse interviewde 25 grote bedrijven over het onderwerp Opleiden en leren binnen bedrijven. 65% van de ondervraagde HR-professionals gaf aan dat interne kennisdeling en kennisborging de grootste knelpunten zijn. Lees hier meer onderzoeksresultaten.

Ucourse biedt een zeer eenvoudige trainingstool voor het maken van (interne) trainingen met video en pdf. Zo deel je en borg je de specifieke kennis binnen je bedrijf of met klanten. Ucourse is een handige online aanvulling op traditionele trainingen en seminars op locatie.

Gratis ontbijtsessie

Wat heeft jouw bedrijf nodig? Denk met Ucourse mee over de tool en word onderdeel van onze pilot. Ucourse organiseert een innovatie ontbijtsessie op 11 december 2013 van 8.30 tot 11.00 uur bij Sanoma in Hoofddorp. We praten graag met jou of een collega over onze startup en jullie ervaringen.

Inschrijven

Inschrijven kan hier.

Meer lezen over Ucourse?

Kijk op NUzakelijk.nl.