26 september 2018

Uitverkocht Tina Festival daverend succes

Internationale acts en Tina Awards zetten Tina Festival op de kop

Hoofddorp, 24 september – Een recordaantal meiden en hun ouders genoten afgelopen weekend in een uitverkocht Duinrell van Tina Festival, het grootste meidenfeest van Nederland. Dit jaar sierden maar liefst twee grote internationale acts het imposante hoofdpodium: de geliefde Duitse TikTok-tweeling Lisa & Lena en de razendpopulaire zingende tweeling Marcus & Martinus uit Noorwegen. De dag werd afgesloten met de feestelijke uitreiking van de Tina Awards én een optreden van Lil Kleine.

Het programma van Tina Festival bewijst zichzelf wederom als een succesformule. Het biedt de vertrouwde elementen als optredens, knutselworkshops, shoptentjes, striptekenaars en attracties. Dit in combinatie met eigentijdse acts van YouTubers, TikTokkers en optredens van artiesten als Vinchenzo, Djamila en afsluitende act Lil Kleine biedt Tina meiden de ultieme eerste festivalervaring.

En de winnaars van de Tina Awards zijn…
Voor het eerst in de geschiedenis van Tina Festival werden op beide dagen de Tina Awards uitgereikt. Tina lezers en volgers brachten in de aanloop naar het festival hun stem uit op hun favoriete artiesten in acht verschillende categorieën. Onder toeziend oog van duizenden enthousiast gillende meisjes werden de prijzen feestelijk in ontvangst genomen.

Winnaar Tina Award Beste zangtalent: Lil Kleine
Winnaar Tina Award Grootste acteertalent: Vajèn van den Bosch
Winnaar Tina Award Grootste Tina Festival-ster: Lisa & Lena
Winnaar Tina Award Hipste modemeisje: Marije Zuurveld
Winnaar Tina Award Knapste knapperd: Levy Jansen
Winnaar Tina Award Leukste setje: Marcus & Martinus
Winnaar Tina Award Leukste tv-programma: Brugklas
Winnaar Tina Award Tofste YouTube-held: StukTV