11 december 2012

Uniek cadeau: je eigen heel persoonlijke Donald Duck!

Donald Duck Weekblad viert dit jaar het 60-jarig jubileum met elke maand een editie waarin de Ducks een avontuur beleven in een Nederlandse provincie. Met nog één provincie te gaan in december (Overijssel) en met het oog op de komende feestdagen, sluit de jarige eend het feestelijke jaar 2012 af met een primeur. Vanaf vandaag kun je namelijk een gepersonaliseerde Donald Duck bestellen!

Mensen willen niets liever dan een origineel persoonlijk cadeau. Donald Duck speelt hierop in met een gepersonaliseerde Donald Duck Weekblad en Donald Duck Junior. Zo kun je een persoonlijke boodschap overbrengen in de vorm van een uniek en betaalbaar cadeau.

Leuke herinnering
Donald Duck Weekblad is een van de meest bekende en meest gewaardeerde tijdschriften van Nederland. En het is bij uitstek geschikt om gepersonaliseerd aan te bieden. Het is altijd een cadeautje om te krijgen en juist ook de jongere doelgroep (in de leeftijd 6 en 7 jaar) kun je dan extra verrassen met een unieke, gepersonaliseerde editie. Als leuke herinnering aan bepaalde momenten, zoals het behalen van een zwemdiploma.

Met naam, foto en persoonlijke tekst
De gepersonaliseerde tijdschriften hebben allebei het formaat van Donald Duck Weekblad en tellen 16 pagina’s. Je kunt zelf de gelegenheid kiezen (gefeliciteerd, beterschap of zomaar). Verder kunnen naam, achternaam, woonplaats, een persoonlijke tekst en een foto toegevoegd worden. Bij de Donald Duck Junior variant kan nog gekozen worden tussen een jongens- of een meisjescover. De gepersonaliseerde tijdschriften kosten € 9,99 per stuk, inclusief BTW en exclusief verzendkosten en kunnen besteld worden via: www.personalgifts.nl/donaldduck.