3 oktober 2017

Van verbouwing tot styling, alle woonvragen beantwoord in één dag

Het grootste en meest complete woonevenement van Nederland vindt in 2017 plaats van 3 t/m 8 oktober in RAI Amsterdam

Vanochtend is de vt wonen&design beurs bruisend van start gegaan. Nog tot en met 8 oktober staat de RAI Amsterdam in het teken van wonen en design. Zes dagen lang presenteren ruim 250 woonexperts zich tijdens de grootste en meest complete woonbeurs van Nederland, met bijzondere interieurprimeurs, een ruim aanbod van alle woonstijlen, veel ruimte voor persoonlijk advies en de laatste trends. Nieuw dit jaar zijn de verschillende routes (badkamer, woonkamer, slaapkamer, keuken, vloeren, wanden) die tips, inspiratie en advies bieden voor alle woonvragen van verbouwing tot styling.

NIEUW: VERBOUWROUTE tips, inspiratie en advies voor al jouw ver)bouwplannen.

Ga je verbouwen? Leuk! Maar ook een behoorlijke klus. Hoe pak je het aan? Wat is er te koop? Waar moet je aan denken? Op deze en heel veel meer vragen rondom het (ver) bouwen van je huis krijg je antwoord op de vt wonen&design beurs. Er staan heel veel experts voor je klaar om antwoord te geven op al jouw woonvragen. Op het grootste adviesplein van Nederland kan je persoonlijk advies boeken: stylingadvies en kleuradvies maar ook architectenadvies en electrostylingadvies via www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs/adviesplein/.

Antwoord op jouw woonvraag

De drie meest voorkomende woonvragen die leven bij de bezoekers van de woonbeurs zijn: 1. Gaan we verhuizen of verbouwen? 2. Welke meubels maken mijn interieur compleet? 3. Wat gaan we doen met de wanden in het huis? Het nieuwe woonseizoen kenmerkt zich door lef en eigenheid. Na jaren van soberheid en minimalisme, durven we weer, persoonlijkheid voert de boventoon in het interieur. Laat je adviseren door domotica specialisten, architecten en stylisten. Hun praktische kennis en specialistische knowhow leiden tot verrassende oplossingen en nieuwe inzichten toegespitst op jouw woonvraag.

Ontdek de laatste woontrends

Voor het komende woonseizoen zijn vier trends te signaleren:

  • New graphic: strakke vormen, rijke materialen en uitgesproken producten zorgen voor een luxe interieur
  • Colour code: durf je uit te spreken door met kleur te spelen en een echte eyecatcher toe te voegen aan je interieur
  • Urban botanic; verbind buiten met binnen door het gebruik van natuurlijke materialen en planten
  • Mix & Match: kies voor een eclectische woonstijl die je persoonlijkheid weerspiegelt