2 april 2013

Vault79 lanceert unieke veiling app voor iPhone

Op verzoek van haar members lanceert Vault79 vandaag de iPhone veiling app. Samen met Sanoma Media ontwikkelde Vault79 deze allereerste eerste fashion veiling app voor de Nederlandse markt. De app is gratis te downloaden in de appstore.
 
Met de Vault79 app kunnen veilingen live worden gevolgd en kunnen members meebieden op fashion en andere luxury items van bekende merken zoals o.a. Michael Kors, Dolce & Cabbana, Supertrash, Otazu, 7 for all Mankind, Chloé en Guess.

De app kenmerkt zich door het eenvoudige gebruik, het mooie beeldmateriaal en de duidelijke specificaties bij producten. Members kunnen in de app aangeven of ze op de hoogte gehouden willen worden van het verloop van de veilingen. Het bieden geschiedt bij opbod en er kan met alle denkbare betaalmiddelen worden betaald. Zelfs betalen met de fashioncheque is mogelijk.

Marthe Bosma, marketing manager Vault79: “Bij Vault79 staan onze members centraal. Bij het ontwikkelen van de app hebben we dit dan ook als uitgangpunt genomen. De app is door verschillende gebruikers in een lab omgeving getest waarbij ‘vision tracking’ is toegepast, deze technologie geeft de ontwikkelaar inzicht in waar de gebruikers naar kijken. Hiermee hebben we de app compleet kunnen ontwikkelen naar de wensen van onze members. Deze app is dus niet alleen technisch innovatief, maar ook volledig geoptimaliseerd voor eenvoudig gebruik.”