19 december 2012

Veel sneeuwpret met nieuwe nijntje app

Vandaag lanceert Sanoma Media in samenwerking met Mercis bv een nieuwe iPad app van nijntje: ‘nijntje in de sneeuw’. Dit is de vierde educatieve nijntje app, speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters.

In de app ‘nijntje in de sneeuw’ kunnen peuters en kleuters meespelen met het verhaal. Slee mee met nijntje over de bergen, zoek het vogeltje onder de sneeuw en bouw daarna een vogelhuisje. De voice-over legt uit wat je kind moet doen. De allerkleinsten kunnen luisteren naar het voorgelezen verhaal en plaatjes kijken, terwijl de grotere kinderen actief mee kunnen doen. Spelenderwijs leren!

Met je eigen stem
De app ‘nijntje in de sneeuw’ bevat toegankelijke educatieve spelletjes en veel extra’s. Gooi met sneeuwballen de hoed van de sneeuwpop, vind twee dezelfde plaatjes en kleur en verstuur je eigen tekening als e-card. Je kunt het verhaal ook met je eigen stem opnemen. Zo kan je kind altijd jouw stem horen bij het voorlezen. De app is beschikbaar in twee talen: Nederlands en Engels. Op deze manier komen kinderen vanaf een jonge leeftijd al in aanraking met de Engelse taal.

De bekende boekjes
De app ‘nijntje in de sneeuw’ is gebaseerd op het gelijknamige klassieke voorleesboekje van Dick Bruna. Naast deze app zijn er nog een aantal leuke apps van nijntje, naar de boekjes ‘de tuin van nijntje’, ‘nijntje vliegt’ en ‘nijntje op school’. Zoek op nijntje in de App Store om deze apps voor iPad of iPhone te downloaden.

Nu allemaal met korting
De ‘nijntje in de sneeuw’ app is nu verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 3,59. Deze actie loopt t/m 28 december 2012. Daarna is de app verkrijgbaar voor € 4,49. Speciaal voor de komende feestdagen zijn ook de andere apps van nijntje met korting te downloaden. Alle iPad apps zijn afgeprijsd van € 4,49 naar € 3,59 en alle iPhoneapps van €1,79 naar €0,89.

Nijntje in de sneew app