10 april 2014

Verbind je merk aan de Marie Claire Starters Award

Marie Claire organiseert voor de tiende keer de Marie Claire Starters Award, een duwtje in de rug voor sprankelende en creatieve vrouwen die voor zichzelf willen beginnen. De uitgelezen mogelijkheid om je als sponsor te profileren binnen de doelgroep.

Met de Marie Claire Starters Award worden jonge onderneemsters aangemoedigd om een eigen business op te zetten. De lezeressen mogen niet alleen hun plan inzenden, ze bepalen ook de uiteindelijke winnares. De professionele jury bepaalt de top drie die in het blad, online en via de social media kanalen van Marie Claire aan de lezeressen wordt gepresenteerd. Op 15 september gaan deze drie vrouwen de strijd met elkaar aan.

Hoofdredacteur Claudia Straatmans: “Marie Claire als dé fashionglossy met inhoud heeft de pijler carrière/werk stevig in haar DNA verankerd. De Starters Award is een begrip, en laat zien dat er veel sprankelende, creatieve vrouwen in Nederland zijn die voor zichzelf willen beginnen – maar nog net dat duwtje in de rug nodig hebben. Deze ondersteuning geeft Marie Claire niet alleen door de winnares 5.000 euro startkapitaal te laten winnen. Maar ook door sponsors als kledingmerk Summum Woman en schoenenmerk Clarks bij het event te betrekken.”

Jorien Wijker, Creative Director Summum Woman: “Creatief zijn in het samenwerken geeft het ondernemerschap een fantastische boost. Om deze reden koppelen wij voor een derde maal, met gepaste trots, onze naam aan de prachtige titel Marie Claire met als fantastisch initiatief de Marie Claire Starters Award”.

Sponsormogelijkheden Marie Claire Starters Award

Sponsoring biedt een half jaar lang communicatie met de doelgroep via print, online, de social media-kanalen en tijdens het evenement. De communicatie-periode is vanaf half april t/m half november. Sponsormogelijkheden zijn er vanaf € 25.000,-.

Zie ook de leaflet.

Contact Marie Claire Starters Award

Neem voor meer informatie en de sponsormogelijkheden contact op met Brigitte de Brabander (Marketing Manager Marie Claire) via brigitte.debrabander@sanoma.com of 088 556 52 61.