29 augustus 2013

Verbouw of verander je huis!

Persoonlijke stylingadviezen. Slimme tips voor duurzaam wonen. Presentaties van passievolle woonkenners. De creatieve Nederlandse ontwerpers. En natuurlijk al het nieuwste van het nieuwste op woongebied – je vindt het allemaal op de Woonbeurs Amsterdam. Het grootste woonevent van Nederland opent dit jaar de deuren van de RAI van 1 t/m 6 oktober.

Als bezoeker kun je er volop inspiratie opdoen in unieke en levensgrote woonhuizen van Nederlands bekendste woonbladen, zoals vtwonen en Eigen Huis & Interieur. Bekijk de nieuwste woonproducten in alle woonstijlen. En je kunt natuurlijk aanschuiven bij presentaties van bekende ontwerpers.

NIEUW! Bouw & Verbouwdistrict
De bezoekers konden vorig jaar hun woonwens kenbaar maken en uit dit onderzoek onder 10.000 bezoekers is gebleken dat de grootste woonwens een nieuwe (woon)keuken is. Op nummer 2 staat de badkamer. Ook het veranderen van de slaapkamer, een metamorfose, nieuw interieur en het verbouwen staan hoog op de lijst. Meer dan ooit zijn Nederlanders bezig met het verbouwen of veranderen van hun huidige woning. Tijdens Woonbeurs Amsterdam zijn alle woonwensen onder 1 dak terug te vinden.

NIEUW! Home Fashion District
In het Home Fashion District raak je geïnspireerd op het gebied van woonstoffering met de mooiste collecties behang, stof, verf, vloer- , wand- en raambekleding.

NIEUW! Keukengeheimen
De ultieme woonwens van de Nederlander: een nieuwe keuken. Een authentieke keuken of juist heel modern – hier kun je kiezen uit alle stijlen en krijg je gericht advies.

NIEUW! Lang Leve Je Huis
Dit jaar wordt een nieuw platform gelanceerd: Lang Leve Je Huis. Wil je ook duurzaam met je woning aan de slag? Kom kijken in een levensgroot en natuurlijk duurzaam gebouwd huis en je krijgt alle informatie.

NIEUW! Woonbeurswebwinkel
De meeste producten op de Woonbeurs Amsterdam zijn ook te zien en te bestellen op woonbeurswebwinkel.nl. Het hele jaar door! De webwinkel is geopend vanaf 1 oktober. Met de toegangskaart van de Woonbeurs krijgen bezoekers 10 euro korting in de periode 1 t/m 31 oktober 2013.

Persoonlijk advies
Voor professioneel stylingadvies van een architect kan er een moment worden gereserveerd met een specialist op het Woonbeurs Amsterdam Adviesplein. Een adviesplek is te reserveren op www.woonbeurs.nl.

Dutch Design District
Nederlands mooiste meubelmerken presenteren zich in het Dutch Design District. Linteloo, Gelderland, Castelijn en vele andere experts tonen hier hun nieuwste meubelen.

Design City
Waan jezelf even helemaal in een andere wereld. Stap binnen in Design City en zie hoe creatief de jonge Nederlandse ontwerpers zijn.

Woonbeurs Woontheater
Inspiratie, emotie, het ultieme woongevoel – daarvoor moet je in het Woontheater zijn. Ontwerpers, trendwatchers en andere passievolle woonkenners vertellen hun verhaal. Het programma is op www.woonbeurs.nl te zien.