28 mei 2019

Veronica komt met iets nieuws

The Guide, hét handboek voor geweldige zomer

Veronica Magazine lanceert The Guide, een glossy zomerspecial die vanaf dinsdag 28 mei in de winkels ligt. De eerste editie van The Guide telt 148 pagina’s en verschijnt in een oplage van 220.000 exemplaren.

The Guide van Veronica verschijnt ieder kwartaal en bevat alle Veronica-klassiekers zoals: films & series, muziek, uittips, lifestyle, puzzels, strips en spetterende acties.
De traditionele televisielijstjes ontbreken, het is een glossy vol leuke tips en verhalen. Met daarin: Netflix-tips van pro’s, de vakantiehuizen van de sterren, de Grote Hollandse Trekpleister Test, glamping met Frank & Rogier, de beste concerten en festivals, columns van Gerard Ekdom en Johan Derksen, alle blockbusters in de bios, een spannend kort verhaal van Inge Ipenburg en een heleboel strips & puzzels! The Guide is het ultieme handboek voor een geweldige zomer!

Hoofdredacteur Debby Nobel is trots op de nieuwe glossy special. “Het nieuwe kwartaalmagazine van Veronica Magazine is er voor iedereen die niet perse een televisiegids nodig heeft, en het lekker vindt om periodiek de beste tips te krijgen uit het overweldigende On Demand aanbod van films en series. Maar ook interesse heeft voor de klassieke liftestyle-onderwerpen van het merk Veronica. Hierdoor zijn we als Veronica Magazine voor een bredere groep zichtbaar in het tijdschriftenschap.”

The Guide telt 148 pagina’s, in de losse verkoop verkrijgbaar voor € 4,95. Editie 2 (herfst) komt uit op 27 augustus, The Guide 3 (winter) op 26 november.