31 mei 2012

Victoria Koblenko gasthoofdredacteur VIVA

Op woensdag 6 juni ligt de EK-editie van VIVA (VIVA #24) in de winkel. Speciaal voor deze editie een Oekraiense kenner in de vorm van gasthoofdredacteur Victoria Koblenko.

Geen oranje fanfare met een overzicht van de beste oranjecampings, maar wel een prachtig persoonlijk interview met Humberto Tan, de VIVA-verkiezing van de meest sexy voetballer van het EK en mode in de stijl van stijlvolle voetbalvrouwen.

Victoria Koblenko, onze vrouw in Oekraine: Het vertrouwen is me gegund om een blad te maken dat me op het lijf is geschreven. I must have been a BIG pain in the ass, maar als ik het resultaat zie, ben ik supertrots op mijn VIVA.

Voor adjunct-hoofdredacteur Jossine Modderman was de keuze eenvoudig gemaakt. Ze is Oekraiense, beeldschoon, stoer en enorm grappig. Bovendien verblijft ze tijdens het EK drie weken in Charkov voor EKhelden.nl. En ten slotte: VIVA VICTORIA bekt natuurlijk heel lekker.

Op 31 mei overhandigde Humberto Tan de eerste VIVA VICTORIA aan Victoria Koblenko. Vanaf woensdag 6 juni ligt VIVA VICTORIA in de winkel.

F:

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/Vivaonline


I:

http://www.viva.nl/


T: @viva_nl