• Video advertising

    Video advertising is één van de snelst groeiende mogelijkheden binnen online advertising. Echter het aanbod is beperkt en de context waarin video’s worden getoond versterkt niet altijd de commerciële boodschap. Daarom zet DPG Media in op outstream video proposities: video’s die profiteren van de kracht van vertrouwde en sterke redactionele context en die kunnen worden getarget op schaarse segmenten.

    Anniek Swillens, Head of Digital Services licht toe: “We merken dat klanten steeds meer behoefte hebben aan controle van de context waarin video’s worden getoond, iets waarop bij instream video vaak lastiger te sturen is. We zien uit campagneresultaten en onderzoek dat context van groot belang is op de effecten van (video) campagnes. Daarom zetten we steeds meer in op uitbouw van onze outstream proposities, waar de adverteerder kan profiteren van de kracht van context van bijvoorbeeld NU.nl of Libelle.nl en de video’s minder intrusive zijn. We bieden nu de mogelijkheid Outstream Video te targeten op datasegmenten, zelfs op het schaarse segment 20-34 jaar.”

Outstream Video

De Outstream Video is een impactvol en gebruiksvriendelijk video formaat wat beschikbaar is op desktop en mobile web. De videoadvertentie speelt muted af tussen de content, waarbij het geluid user-initiated is middels tap of mouse-over. Na completion van de video blijft het laatste frame zichtbaar en is deze clickable.

Native Outstream

De Native outstream speelt de uiting af in de outstream player. De strook met tekst logo en call to action button wordt in de look and feel van de titel getoond. Dit product maakt een directe click out naar de landingspagina mogelijk. De video schermt geen content af en het geluid is user-initiated door middels mouse-over of tap (bij touchscreen).  

Commercial post video

Hét nieuwe native video formaat voor desktop & mobile web volgens de open RTB specs. De Commercial Post Video is een uitbreiding van de bekende Commercial Post. Door het video aspect en de call to action button die naar de landingspagina leidt, leent het product zich uitstekend voor branding en- performance doelstellingen. De video speelt automatisch af wanneer de uiting in beeld komt en kan fullscreen bekeken worden middels klik/tap op full screen knop. Na het volledig afspelen van de video verdwijnt deze en is de main image beschikbaar. Het geluid is user-initiated middels mouse-over of tap (bij touchscreen). Na completion van de video blijft het laatste frame zichtbaar en is deze clickable.

Outstream Video Experience

De outstream Video Experience is een high impact & high viewable video product dat direct bovenaan de pagina wordt getoond. Zodra de gebruiker naar beneden scrollt, zal er een reminder rechtsonder naast de content worden getoond. Dit product is uitermate geschikt om in te zetten wanneer een hoge view-through rate belangrijk is, omdat de video altijd zichtbaar is. Dit formaat is enkel beschikbaar op desktop voor de beste video ervaring.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op!