12 augustus 2016

Vintage Love Maand succesvol voor Net5

In de maand juli zwijmelde de kijker bij Net5 weg bij de allerbeste en tijdloze romantische klassiekers tijdens de Vintage Love Maand. En met succes.

Met een gemiddeld marktaandeel van 7,04% (in de doelgroep 20-54 jaar) had Net5 in week 28 de beste week sinds 2007
(toen 7,02%). Zondag 17 juli had Net5 met een marktaandeel van 10,2% zelfs de beste avond sinds 21 juli 2006. Dit kwam onder andere door de film Overboard die maar liefst 14,8% marktaandeel opleverde. Hiermee staat deze film momenteel op nummer 1 van deze themamaand, gevolgd door The Bodyguard (10,5%) en Dirty Dancing (9,5%). Later deze week volgen onder andere nog klassiekers als Micky Blue Eyes en About a Boy met acteur Hugh Grant.

Lovely December Maand

In totaal heeft Net5 tot op heden in de maand juli 7,8 miljoen mensen bereikt met het Vintage Love-thema in de doelgroep 6+. Hieruit blijkt dat themamaanden goed werken. Daarom komt Net5 dit najaar voor het tweede jaar op rij met de Lovely December Maand waarbij warmte en liefde de huiskamers instromen rondom de feestdagen met de beste romantische films waaronder Notting Hill, The Holiday en de tv-première van Endless Love.

Adverteerders worden van harte uitgenodigd hierbij aan te haken. Neem voor meer informatie contact op met het salesteam van SBS Broadcasting.