10 juli 2018

VIVA ontdekt in onderzoek: 46% van de Nederlandse vrouwen wil meer seks!

Hoofddorp, 10 juli – In landelijk onderzoek van VIVA, uitgevoerd door Motivaction, geeft bijna de helft van de Nederlandse vrouwen aan meer seks te willen. Ook geeft een derde van de ondervraagden aan haar seksleven saai te vinden. Dat kan verbeteren door seksspeeltjes de slaapkamer binnen te halen. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat 45% van de Nederlandse vrouwen weleens een seks-toy heeft gebruikt. 69% daarvan noemt toys een leuke toegevoegde waarde aan haar seksleven. En maar liefst 54% geeft aan dat een seks-toy onmisbaar is tijdens de soloseks.

Een mooie reden voor VIVA om met een eigen seksspeeltjeslijn te komen, in samenwerking met Rianne S. 

In de Candyshop (www.viva.nl/candyshop), VIVA’s eigen, nieuwe en spannende webshop, zijn vanaf 10 juli 2018 drie verschillende seks-toys verkrijgbaar: een vibrator, een clitorisvibrator in de vorm van een lipstick en een set geishaballetjes. Alle drie van Rianne S, het succesvolle merk van designer Rianne Swierstra. Zij ontwerpt met zorg seksspeeltjes voor vrouwen die je zonder te verblikken of verblozen een plek geeft op je kaptafel of meeneemt in je handtas.

Fajah Lourens heeft tijdens de lancering van de lijn in Paviljoen Puur, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, de eerste exemplaren in ontvangst mogen nemen.

Toy-test videoserie op VIVA.nl
Naast een eigen toy-testlijn heeft VIVA ook een toy-testteam in het leven geroepen. In een nieuwe, maandelijkse videoserie die vanaf 10 juli te zien is op VIVA.nl, worden speeltjes on camera getest én besproken. Journalist/feminist Milou Deelen, spreker/taboedoorbreker Linda de Munck en professioneel toy-tester Tess tesst klaren de klus en geven daarbij hun ongezouten en goudeerlijke mening.