3 oktober 2018

VIVA400 The Movement: topvrouwen bundelen hun krachten

De lijst der lijsten is er weer: de VIVA400! 400 inspirerende, ambitieuze en succesvolle vrouwen strijden in zes categorieën om een felbegeerde VIVA400-award: Creatieven, Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers, Zakenwonders en – nieuw – Techtalenten. Er kan tot 6 november gestemd worden, bekijk de genomineerden op VIVA400.nl.

NIEUW: VIVA400 The Movement
Omdat de lijst elk jaar uit z’n voegen barst van het toptalent, starten we met iets nieuws: VIVA400 The Movement. We bundelen de krachten van al die succesvolle innovatieve vrouwen in een denktank om zo een maatschappelijk vraagstuk aan te pakken: het taboe doorbreken dat heerst op een burn-out. Tijdens een seminar en aansluitende brainstorm proberen we samen een oplossing te vinden om af te rekenen met dit taboe.

Feestelijke uitreiking
Het publiek kan tot en met 6 november via VIVA400.nl stemmen op hun favoriet. Op basis van de top 5 publieksuitslag kiest de deskundige all female jury per categorie een winnaar. De zes winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke VIVA400-awardshow op 15 november in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam. Daarnaast wordt de VIVA400 Visionista-award uitgereikt aan het grootste aanstormend talent en de publieksprijs aan de VIVA400-vrouw die de meeste stemmen heeft gekregen.

Succesvolle ambitieuze vrouwen
VIVA400 is hét platform voor ambitieuze en ondernemende jonge vrouwen. Vrouwen die inspireren door wie ze zijn en uitblinken in wat ze doen. Vrouwen worden in groten getale door elkaar aangedragen, meer nog dan tien jaar geleden. Onderlinge solidariteit is echt iets van nu. Een van de hoofddoelen van VIVA400 is dan ook het creëren van een netwerk van ambitieuze en succesvolle vrouwen. #viva400 #ikbepaalzelf

Wie is de VIVA400-vrouw?
De VIVA400-vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte. Daarom verdient zij een plek in de lijst der lijsten: de VIVA400.

Winnaressen van vorig jaar
De winnaressen van de VIVA400 2017 zijn plussize topmodel Danielle van Grondelle, onderzoeker VUmc Maria Themeli, self defense expert Synthia Stoffer, digital en online expert van Kenniscentrum Seksualiteit Rutgers Lotte Rensen, en founder & director van Most Wanted Danique Bossers.

VIVA400 wordt mede mogelijk gemaakt door Renault.