14 oktober 2015

VIVA’s dubbeldikke eindejaars community-nummer

Na het succes van de dubbelnummers in 2014 én het succes van het community-nummer gemaakt met 100 gasthoofdredacteuren van het VIVA-forum, komt VIVA in week 51/52 met een dubbeldik community-nummer. De oplage van dit nummer zal 80.000 exemplaren zijn. Het vorige community-nummer had ruim 40% meer verkoop dan reguliere edities.

Samenwerking met VIVA-forum gebruikers

Het dubbeldikke community-nummer van 148 pagina’s wordt gemaakt in samenwerking met gebruikers van het VIVA-forum. De online VIVA-community zal verleid worden om naar het blad te gaan. Het thema van deze dubbeldikke VIVA is ‘familie’, gebracht op z’n VIVA’s. Met een groot familieonderzoek, eerlijke verhalen over echte vrouwen en lekker veel persoonlijke anekdotes omtrent feestdagen. Momenteel wordt er op een verborgen pijler al druk overlegd met de forum-gastredacteuren. Het wordt hoe dan ook een gedenkwaardig nummer.

Extra crossmediale mogelijkheden

Rondom deze editie biedt VIVA adverteerders extra veel crossmediale mogelijkheden waarbij het forum een waardevolle rol kan spelen. Interesse of vragen? Neem dan contact op met Anne de Vogel, product manager commerciële samenwerkingen VIVA, anne.devogel@sanoma.com.