26 mei 2020

VOGUE Girl en Tina introduceren beautylijn voor jonge meiden

Tot stand gekomen door co creatie met meer dan 50.000 volgers!

De twee grootste meidenmerken van Nederland slaan de handen ineen en lanceren een beautylijn gericht op jonge meiden. VOGUE Girl staat bekend om haar exclusieve geuren en hippe prints en mediamerk Tina maakt o.a. het populaire weekblad. De twee merken bundelen in 2020 hun krachten. Het resultaat: de hippe en perfect bij de doelgroep aansluitende beautylijn voor jonge meiden. Omdat Tina én VOGUE Girl er beiden van zijn overtuigd dat samenwerken met de doelgroep meer bereikt is de input van maar liefst 50.000 meiden bepalend geweest voor de designs, de producten en de geurlijnen.

Co creatie
In 2019 werd zorgvuldig onderzoek gedaan naar de behoeften van de doelgroep. Geïnteresseerden gaven hun mening over de nieuwe productlijn via o.a. een live test event, diverse posts via de social mediakanalen van Tina en VOGUE Girl, workshops tijdens de Tina Zomerkampen en in een speciaal testpanel van 100 meiden. Hierdoor sluit de nieuwe Tina x VOGUE Girl beautylijn 100% aan op de wensen en behoefte van de beoogde doelgroep. Een reden voor de influencers Emma Keuven en Bokado om de ontwikkeling van de lijn te omarmen.

Cosmic en Sparkle
Naar wens van de meiden zijn er twee geurlijnen naar voren gekomen: Cosmic en Sparkle. Cosmic is de fruitige geurlijn voor de jongste meiden en ruikt lekker zoet naar een mix van aardbei, framboos en perzik. Sparkle is de frisse geurlijn en ruikt heerlijk zacht naar citroen, jasmijn en witte roos.

Daarnaast hebben de meiden ook hun wens uitgesproken over de producten. Op basis daarvan bestaat de beautylijn uit de volgende producten: anti-transpirant, douchefoam, body mist, eau de toilette en een DIY soap lab. Alle producten zijn voorzien van een hippe holografische print om de twee geurlijnen Cosmic en Sparkle met elkaar te verbinden.

Feestelijke aftrap
Tina en VOGUE Girl zijn blij eindelijk de fantastische beautylijn te mogen onthullen aan de doelgroep die hier al tijden vol spanning naar uitkijkt. Helaas kan het geplande feest wegens Covid-19 niet doorgaan. Echter laten de merken hun betrokken doelgroep niet in de kou staan.

Daarom vindt er op zaterdag 16 mei om 12 uur een online feestje plaats om te vieren dat de producten in de winkels liggen, gepresenteerd door Emma Keuven. Op het genoemde tijdstip zal zij de producten feestelijk reviewen via een live verbinding op de Instagram kanalen van Tina en VOGUE Girl. Alle 50.000 enthousiaste meedenkers en andere geïnteresseerden kunnen zo op een laagdrempelige manier onderdeel uitmaken van dit bijzondere moment.

Over de Remark Groep
Remark Groep BV in Rogat is een onderneming die zich richt op de productie, verkoop en distributie van diverse innovatieve cosmeticaproducten in zowel Nederland als daarbuiten. De Remark Groep heeft een groot portfolio met daarin merken als DARO, Bio-Oil, Vogue Girl, Vogue Women, THERME, Bio-Oil, Dr. E.J. Swaab, Nestosyl, Glycerona, Amando, De Vergulde Hand. Zie ook www.remarkgroep.nl.

Over Tina
Tina is het leukste en grootste meidenmerk van Nederland! Met het o.a. het wekelijkse tijdschrift, het jaarlijkse event Tina Festival, TinaTV op YouTube met eigen Tina vloggers, andere social media kanalen en merchandise bereikt Tina meer dan een half miljoen meiden op alle fronten. Tina is altijd ’n feestje.