http://media.zie.nl/e/?v=m1nzdvlf8hc3&sanoma_poster_url=http%3A%2F%2Fmedia.zie.nl%2Fm%2Fm1nzdvlf8hc3_m.jpg

30 januari 2014

Volgende stap in automated trading: Transparantie

Sanoma lanceert met ADAPT.sites een volgende stap in automated trading. Vanaf nu is het ook mogelijk op specifieke sites van Sanoma in te kopen via ADAPT. Zoals op Startpagina.nl, Viva.nl, NUsport.nl, Goeievraag.nl en TVGids.

Sanoma biedt met ADAPT een zeer geavanceerd automated trading platform en is voorloper in zowel de Nederlandse als Europese markt. Transparantie is binnen automated trading in toenemende mate belangrijk om te weten waar je op inkoopt of op biedt. Daarom is het vanaf nu mogelijk om specifieke sites in te kopen via ADAPT met het nieuwe product ADAPT.sites. De sites Startpagina.nl, Viva.nl, NUsport.nl, Goeievraag.nl en TVGids.nl kunnen direct worden ingekocht via ADAPT.

Deze nieuwe inkoopvorm is toegevoegd aan de reeds bestaande inkoopmogelijkheden zoals run of network, channels en re- en audience targetting. Bekijk het overzicht van alle automated trading producten van Sanoma.

Rich media

Naast het transparant inkopen op sites biedt Sanoma sinds kort ook de mogelijkheid om rich media uitingen, zoals de billboard, in te kopen via deal ID’s.

Contact Automated Trading

Meer info? Neem contact op met het ADAPT salesteam. Kijk voor de tarieven van ADAPT op Sanoma.nl.