http://media.zie.nl/e/?v=ifdzkx8f70y5&ads=false

20 mei 2015

Voor iedere vrouw die ook moeder is

Glossy tijdschrift Kek Mama is volledig vernieuwd. Een cadeau voor iedere vrouw die ook moeder is. Een blad dat verrast, een blad met humor en zelfrelativering. Met topcolumnisten als Roos Schlikker en Jan Heemskerk, nieuwe rubrieken over mode, beauty, reizen, shoppen en home deco – en dat alles eigentijds en verfrissend vormgegeven.  Bekijk het video-interview met hoofdredacteur Sara van Gorp over de vernieuwingen van Kek Mama.

Word je er blij van?

Hoofdredacteur Sara van Gorp: “Dat was het criterium bij alles wat we bedachten: word je er blij van? Wil je het ook nog lezen als je ’s avonds uitgeteld op de bank ligt? En nu ligt er een blad dat je laat lachen, maar ook kan ontroeren omdat een verhaal bloedeerlijk en herkenbaar is.”

Columns van Roos Schlikker en Jan Heemskerk

Schrijfster, theatermaakster en DWDD-tafeldame Roos Schlikker schrijft hoe het er bij haar thuis aan toegaat. Herkenbaar, geestig en eerlijk. Radiopresentator, tv-maker en schrijver Jan Heemskerk tackelt voor Kek Mama elke maand een moederkwestie. In het eerste nummer is dat het eeuwige schuldgevoel. En Dorine Hermans en Els Rozenbroek zijn de vrolijke opvoedtantes Els & Do die met een knipoog opvoedvragen beantwoorden.

Corine Koole, Angelina & Brad

In Kek Mama ook een heleboel nieuwe rubrieken. Van mode en accessoires waar je hebberig van wordt tot de beautyrubriek van Moe naar Mooi. Mode-kenner Sabine Geurten maakt de pagina Aankleden & Opmaken. Topinterviewer Corine Koole interviewt elke maand een moeder. In Celeb College is te lezen hoe bekende ouders als Angelina Jolie en Brad Pitt het aanpakken. En in elk nummer staat de maandhoroscoop van je kind.

Bridget, de ballenbak en stomende seks

Naast een groot interview met Bridget Maasland staat in de nieuwe Kek Mama ook een eerlijk verhaal over ballenbakmiddagen doorkomen met een stiekem scheutje port in je cassisflesje. En elkaar weer vinden als de kinderen zelfstandiger worden (eindelijk weer eens stomende seks op klaarlichte dag).

Kek Mama 5 ligt 28 april in de winkel en is ook te koop op www.tijdschrift365.nl/kekmama voor € 5,50.

Samenwerkingsmogelijkheden met Kek Mama

Kek Mama biedt volop samenwerkingsmogelijkheden voor partners die op een kwalitatieve manier vrouwen met kinderen tussen de 2 en 12 jaar willen bereiken. Kek Mama biedt een redactioneel umfeld in bijna alle segmenten zoals:  fashion (moeder en kinderen), beauty, maar ook mode ook food, homedeco, finance en travel.

Wil je een keer met Kek Mama kennis maken? Neem gerust contact op met ons salesteam, 088 556 7777, sales.nl@sanoma.com.

Wil je een gerestylede Kek Mama editie opvragen?

Mail je naam en adresgegevens naar B2Bmarketing.nl@sanoma.com.  

Video-interview Sara van Gorp