5 oktober 2015

vt wonen&design beurs ontvangt 79.000 bezoekers

Met 79.000 bezoekers waren er dit jaar 10.000 bezoekers meer dan vorig jaar tijdens de vt wonen&design beurs. Er was volop vraag naar oplossingen voor veranderingen en verbouwingen in huis. En duizenden bezoekers hebben een, voor hen persoonlijk gemaakte, beursroute gevolgd. Alle beschikbare plekken voor persoonlijk woonadvies waren volgeboekt.  

Succesvolle start woonseizoen

Van design en creativiteit tot praktische oplossingen en luxe materialen. De vt wonen&design beurs was afgelopen week dé plek waar merken en ontwerpers hun nieuwste collecties en primeurs toonden aan de Nederlandse woonconsumenten. Het succes van de beursdagen zal nog lang merkbaar zijn. Fabrikanten en ontwerpers hebben voor de komende tijd veel afspraken ingepland met consumenten om de woonwensen conreet te maken.

Persoonlijk wonen

De jonge, moderne woonstijl blijft populair. Maar ook de hang naar luxe en op maat gemaakt design om de exclusieve woonstijl te creeëren.

“Producten die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt zijn dit seizoen populair,” aldus Ingrid van Schooten Manager vt wonen&design beurs.

vt wonen&designbeurs 2016

De volgende editie van de vt wonen&design beurs vindt plaats van 27 september t/m 2 oktober 2016. Interesse om deel te nemen aan vt wonen&design beurs 2016? Neem dan contact op met Joost Prikker, salesmanager, 088 556 7262, 06 515 60707, joost.prikker@sanoma.com.