6 mei 2019

vtwonen en Pinterest werken samen aan interieurinspiratie

Een unieke samenwerking tussen vtwonen en Pinterest wordt vandaag, op 6 mei, afgetrapt. De twee inspirators gaan samenwerken op het gebied van video-content, afbeeldingverrijking en campagnemarketing, gefocust op interieurinspiratie. Het is de eerste keer dat Pinterest in deze omvang met een Nederlands merk samenwerkt. Er gingen vijf maanden voorbereiding aan de eerste campagne vooraf.

Met de vandaag gelanceerde en gezamenlijk gepromote campagne ‘win een vtwonen voorjaarshuis’ worden consumenten aangespoord om na te denken over een frisse uitstraling van het eigen interieur en er één geheel van te maken. De hoofdprijs: € 10.000 én een vtwonen interieurstylist aan huis. De campagne wordt onder andere bij Pinterest gebruikers gepromoot via e-mail en op het Pinterest platform.

Op Pinterest kunnen deelnemers een moodboard maken van producten en afbeeldingen van vtwonen.nl. Via Pinterest-knoppen in de afbeeldingen op vtwonen.nl kunnen deze eenvoudig worden gepind. De deelnemer die het meest inspirerende ‘voorjaarshuis’ Pinterest-bord maakt wordt door de jury beloond met de hoofdprijs en 6-pagina rapportage in vtwonen magazine.

Nicolette Fox, hoofdredacteur vtwonen: “Hoe haal je dat fijne voorjaarsgevoel in huis? We willen mensen hierover inspireren en stimuleren om aan de slag te gaan met hun ideeën. Pinterest biedt als visueel online platform een gebruiksvriendelijk systeem om ideeën gecategoriseerd te verzamelen. Het is daarom een sterke partner om de krachten mee te bundelen.”

De ‘win een vtwonen voorjaarshuis’ campagne loopt van maandag 6 t/m zondag 12 mei. Meer informatie en deelnemen kan via vtwonen.nl/voorjaarhuis. De winnaar wordt bekend gemaakt op donderdag 16 mei op vtwonen.nl en pinterest.com/vtwonen.

Over Pinterest
Pinterest is een visuele zoekmachine om allerlei ideeën voor het dagelijkse leven te vinden. Meer dan 250 miljoen gebruikers van over de hele wereld komen maandelijks naar Pinterest om nieuwe ideeën op te doen. In Nederland worden dagelijks bijna 2 miljoen ideeën opgeslagen voor later gebruik.

Over vtwonen
vtwonen is het merk voor de verhuizende, verbouwende en woon-geïnteresseerde man of vrouw. vtwonen maakt een selectie uit het enorme interieuraanbod en laat op inspirerende wijze de mogelijkheden zien. Zo kan de woonfan zelf ontdekken wat zijn persoonlijke stijl is passend bij zijn manier van leven. Dankzij de ijzersterke crossmediale content (van print tot event, van online tot televisie en e-commerce) is vtwonen hét woonmerk van Nederland.