14 december 2018

vtwonen: fonQ licentiepartner voor webshop vtwonen

fonQ gaat als licentiepartner alle e-commerce activiteiten op vtwonen.nl en vtwonen.be per 1 april 2019 runnen voor vtwonen. Daarmee is ‘vtwonen by fonQ’ geboren. vtwonen is inmiddels een echt 360° merk waarin naast het magazine, het tv-programma, de beurs ook e-commerce en shoppable content onderdeel uitmaken van het succes. vtwonen zet nu de volgende stap naar een nog betere online winkelervaring. 

fonQ gaat voor vtwonen onder andere het voorraadbeheer, inkoop, logistiek, shopmanagement en klantenservice uitvoeren. Wat betreft de keuze van collecties en marketing blijft de unieke vtwonen stijl volledig behouden.

Ruud Bijl, director Special Interest Brands: “fonQ is een zeer ervaren partij die zijn e-commerce competenties door de jaren heen heeft bewezen. Met deze stap zijn wij ervan overtuigd dat onze vtwonen fans een nog betere online winkelervaring gaan beleven en de unieke 360° propositie gewaarborgd blijft.”

Home & Living markt online verder in beweging brengen
“De Home & Living markt is, in vergelijking met bijvoorbeeld fashion, nog behoorlijk traditioneel en offline gericht. fonQ.nl bouwt al geruime tijd aan een winkelplatform waar ontdekken en kopen samenkomen. vtwonen is een autoriteit op het gebied van wonen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een leidende rol spelen in de online kansen die er liggen”, licht Antoine Brouwer, CEO van fonQ, toe.

Consumenten die producten kopen bij vtwonen.nl en vtwonen.be hoeven zich op geen enkele wijze zorgen te maken. De online winkel blijft zonder enige onderbreking bestaan en alle bestellingen en retouren worden volledig afgewikkeld.

Over vtwonen
vtwonen is het meest toonaangevende woonmerk van ons land en biedt wooninspiratie en woongeluk. Met het magazine vtwonen blijven mensen op de hoogte van het laatste nieuws op gebied van woontrends en lifestyle. Met de rubriek ‘binnenkijken’ krijgen abonnees een kijkje in de meest inspirerende huizen en kunnen ze ideeen opdoen om van hun eigen huis een droomwoning te maken. Ze krijgen praktische informatie over stylen, inrichten, verbouwen en doe-het-zelf-ideeën om thuis mee aan de slag te gaan. Naast het magazine is vtwonen regelmatig te zien op tv en is er natuurlijk de jaarlijkse vt wonen&design beurs. Met de social kanalen, de website én de webshop is vtwonen de 360° rond en worden in totaal 6.2 miljoen mensen bereikt.

Over fonQ
Een ruim assortiment, keuzehulp én inspiratie: fonQ is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2018-2019 is fonQ voor het derde jaar op rij verkozen tot beste webshop in wonen. Geef je huis wat fonQ!