http://media.zie.nl/e/?v=yl3ztqyfh3in&ads=false&&sanoma_poster_url=http%3A%2F%2Fmedia.zie.nl%2Fm%2Fyl3ztqyfh3in_m.jpg

22 mei 2014

vtwonen juni met Piet Hein Eek als gastredacteur

Vanaf vandaag verkrijgbaar: vtwonen juni met Piet Hein Eek als gastredacteur. Deze maand is het een bijzonder nummer dat met maar liefst vier verschillende covers in de winkel ligt.

 
Om het vijftigjarige bestaan van vtwonen te vieren ontwierp en maakte Piet Hein Eek een uniek, sloophouten bankje in een gelimiteerde oplage van 50 stuks, te bestellen via vtwonenshop.

Piet Hein Eek nodigde vtwonen uit om uitgebreid binnen te kijken in zijn Franse zomerverblijf, een prachtig natuurhuis dat het resultaat is van acht jaar hard werken. Natuurlijk maakte vtwonen ook een bijzondere reportage in zijn Eindhovense fabriek én is te zien hoe mooi items uit de vtwonen huiscollectie samengaan met de ontwerpen van Piet Hein Eek.

Verder in dit nummer: 75x bad & douche, alles voor je eigen thuisspa en een heleboel stylingideeën voor een huis vol kleurrijk Dutch Design.

vtwonen is online te vinden op vtwonen, Instagram, Pinterest, Facebook en Twitter.
vtwonen is verkrijgbaar bij de supermarkt, boekwinkel en tijdschriftenkiosk én online via tijdschrift365 vtwonen juni telt 164 pagina’s en kost € 5,95.