6 april 2016

vtwonen komt met nieuw tv-programma: vtwonen zelf aan de slag

Het tv-programma vtwonen beleeft inmiddels haar 4e succesvolle seizoen bij SBS6. Kijkers kunnen maar geen genoeg krijgen en gaan nu zelf aan de slag in hun eigen huis. Binnenkort start ‘vtwonen zelf aan de slag’. Hoofdredacteur Carlein Kieboom over dit nieuwe programma en de samenwerking met Karwei.

Wat is vtwonen aan de slag?

“In vtwonen zelf aan de slag begeleidt Viktor Brand samen met een team van creatieve do-it-yourself (DIY) stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma een groot deel van deze klussen zélf moeten uitvoeren. Aan de hand van het plan van de stylist leggen de koppels nu zelf de basis en gaan ze aan de slag met verven, vloeren leggen en behangen zonder te weten wat het beoogde resultaat is. De stylist zet de laatste puntjes op de i door de meubels en de accessoires aan de ruimte toe te voegen.”

Karwei is hierin jullie partner?

“vtwonen heeft al langere tijd een intensieve samenwerking met Karwei. Een groot deel van onze vtwonen collectie, waaronder verf, behang en laminaat wordt al via de winkels verkocht. DIY (do it yourself) is binnen vtwonen ook een belangrijke pijler. De toevoeging van dit tv-programma is een hele mooie aanvulling op onze succesvolle samenwerking. We prikkelen de kijker thuis om zelf ook aan de slag te gaan en geven wooninspiratie en kennis over inrichten en sfeer maken vanuit vtwonen. Via de vestigingen van Karwei en online op beide platformen www.karwei.nl en www.vtwonen.nl zijn alle woonspullen en how to’s te vinden om de kijker optimaal te bedienen. Kortom, een echte win-win situatie!”

Zien we de vtwonen stylisten ook terug?

“Niet het vaste team dat je kent van vtwonen op tv, maar wel stylisten van ons merk vtwonen. In elke aflevering gaat Viktor Brand langs bij een stel dat wel kan klussen, maar niet goed weet waar te beginnen. De koppels maken een moodboard en Viktor neemt hen mee naar bouwmarkt Karwei waar een DIY-stylist aan de hand van foto’s, moodboards en hun persoonlijke verhaal een plan bedenkt. De stellen krijgen te horen met welke kleur verf en vloer ze aan de slag moeten, maar hebben daarbij nog geen beeld van het plan. Als de bewoners weer terugkomen, is het huis leeggehaald en zijn ze op elkaar aangewezen. Nu  moeten ze samen de kale ruimte omtoveren tot een goede basis voor de DIY-stylist, die het geheel vervolgens inricht en afmaakt op een manier zoals alleen stylisten dat kunnen.”
 

vtwonen zelf aan de slag is vanaf zondag 17 april wekelijks te zien bij SBS6.

Commerciële samenwerking

Wil je meer weten over de mogelijkheden van commerciële samenwerkingen bij Sanoma | SBS? Neem dan contact op met het Sanoma salesteam of SBS salesteam.