22 april 2013

vtwonen lanceert nieuwe huiscollectie 2013

De vtwonen huiscollectie 2013 is er! Gepresenteerd in een krant van 32 pagina’s met als titel vtwonen huiscollectie magalogue. Net als voorgaande jaren verschijnt er tegelijkertijd met deze papieren uitgave een online versie in html5. Op www.vtwonenshop.nl/huiscollectie kunnen bezoekers naar hartenlust inspiratie opdoen, bladeren, kiezen, doorklikken én kopen. 

De uitgave laat de nieuwste vtwonen huiscollectie zien in de huizen van twee vtwonen stilisten. Linda Pijper (hoofd styling en licenties) woont in prachtige moody colours en Marianne Luning (vtwonen stilist) verrast de lezer met vrolijke kleuren in haar zwart-witte huis. Natuurlijk geeft de krant ook volop inspiratie voor de thuiswerkplek, de slaap- en badkamer.

Vernieuwde webshop
Via de vernieuwde vtwonen webshop, vtwonenshop.nl, zijn veel items uit de vtwonen huiscollectie direct te koop. De nieuwe webwinkel, sinds 15 april ondergebracht bij SB Commerce, is in een nieuw, fris jasje gestoken. De vtwonen huiscollectie is ook te zien en te koop in winkels in heel Nederland. Verkoopadressen zijn te vinden via vtwonen.nl/huiscollectie.

Voor de social fans
Via social media (Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest) wordt de vtwonen huiscollectie 2013 onder de aandacht van de fans gebracht. Verschillende marketingacties, achter-de-schermen-filmpjes en verrijkingen via de layar app geven een extra lading aan de communicatie en naamsbekendheid van de huiscollectie. De vtwonen huiscollectie is een complete woonlijn met meubels en accessoires voor alle ruimtes in huis. Samen met haar licentiepartners werkt vtwonen continu aan de vernieuwing en uitbreiding van de collectie.