26 februari 2013

vtwonen Moodpaste

vtwonen en Moodpaste lanceren een iPhone app en een webapplicatie waarmee je samen met je vrienden een moodboard kunt maken, bewerken en delen.

vtwonen is dé wooninspirator voor iedereen die gaat verbouwen, verhuizen of toe is aan verandering. Om jouw smaak te ontdekken, hebben vtwonen en Moodpaste een iPhone app en een web applicatie ontwikkeld waarmee je eenvoudig moodboards maakt en samen met vrienden aan je ideale huis werkt.

Samen, maar toch privé
Via de app of de webversie meld je je aan met je Facebook-account en daarna kun je direct aan de slag. Creër één of meer moodboards en voeg je eigen afbeeldingen, foto’s van internet of een beeld uit de uitgebreide vtwonen beeldbank toe. Je kunt het moodboard delen met vrienden, familie of collega’s en zij kunnen reageren en zelf beelden toevoegen. Het moodboard is alleen te zien door jou en de mensen met wie je het board deelt.

vtwonen beeldbank
Elke maand vult vtwonen de beeldbank aan met nieuwe sfeerbeelden, ingedeeld per thema en woonruimte. Of je nu een klein of groot huis hebt en of het om de keuken, woonkamer of kinderkamer gaat, vtwonen geeft je alle inspiratie om zelf je huis te stylen. Meer informatie of direct aan de slag? Ga naar vtwonen.nl/moodpaste of download de iPhone app in de appstore. Voor dagelijkse wooninspiratie kijk je op de blog van vtwonen of volg vtwonen via Facebook en Twitter.