13 maart 2014

vtwonen ontwikkelt huis met AM en BAM Woningbouw

Samen met gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en BAM Woningbouw maakte vtwonen het gevelontwerp van een modern, basic huis. Helemaal in vtwonen-stijl, betaalbaar en modern design. Belangstellenden kunnen ook hun locatie aangeven.

Voor elk budget is er een vtwonenhuis: van starterswoning tot riante twee-onder-een-kapwoning. Carlein Kieboom, hoofdredacteur vtwonen: “De consument kent ons natuurlijk van het tijdschrift, de website, de Woonbeurs Amsterdam, onze huiscollectie met de keukens, meubels en woonaccessoires, vloeren en gordijnen, de webshop en de winkel in Groningen, maar een echt huis? Dat was er nog niet! vtwonen kijkt vooruit en smeedt altijd plannen. Het vtwonenhuis is een volgende stap om onze dromen waar te maken. Geweldig dus dat we dit project samen met AM en BAM Woningbouw doen.”

De kenmerken

• Comfortabel, ruim en een warme, uitnodigende uitstraling
• Grote ramen tot aan de vloer
• Lamellen voorzetdelen aan de buitenzijde die het licht mooi filteren (in de kleur van de gevel)
• Geschilderde stenen gevel (beschikbaar in drie kleuren)
• Warme materialen (zoals cederhout)
• Een lage uitbouw in een donkere, warme houtlook

Op www.vtwonenhuis.nl kunnen belangstellenden aangeven waar zij graag zouden willen dat de vtwonenhuizen worden gebouwd. Ze kunnen ook aangeven welke verfkleuren van het metselwerk en materiaalcombinaties hun het meest aanspreken. AM en BAM inventariseren deze vraag en gaan vervolgens bij voldoende interesse de woningen samen met de belangstellenden ontwikkelen en realiseren. Nu al hebben vele geïnteresseerden de website bezocht en aangegeven waar zij hun gedroomde vtwonenhuis waargemaakt willen zien.

Meer informatie over het vtwonenhuis.

Geïnteresseerd in onze advertentiemogelijkheden?

We denken graag met je mee. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op. Je kunt ook direct bellen met ons salesteam: 088 556 77 77 of een e-mail sturen naar sales.nl@sanoma.com.