https://www.youtube.com/watch?v=Thh9ehb7Fu4

25 maart 2015

vtwonen opent eerste drie concept shops

Het crossmediale merk vtwonen heeft drie vtwonen concept shops geopend. Op 16 maart opende de shop bij Het Kabinet in Bunnik. De shop bij Home Center in Wolvega en de shop bij Woonboulevard Poortvliet XXL in Poortvliet zijn op 21 maart geopend. De woonliefhebber kan in deze concept shops vtwonen beleven, volop inspiratie opdoen, sfeer proeven én shoppen.

Carlein Kieboom, hoofdredacteur vtwonen: “We zijn ontzettend trots dat er op drie plekken in Nederland winkels zijn met de look & feel van vtwonen, waar je inspiratie opdoet én de mooiste spullen – uit de collectie van vtwonen – voor je huis vindt. Van een bank tot een plaid, van een tafelkleed tot het vtwonen basis servies. Hier vind je alles om je huis aan te kleden en in te richten.”

Basic met een twist

In de vtwonen concept shops zijn woonaccessoires en meubels te vinden, maar ook inspiratie voor een mooi gedekte tafel of thuiswerkplek. Alles typisch vtwonen; basic met een twist in de 4 woonstijlen: pure basic, true romance, new classic en urban fun.

Woonaccessoires en meubels

vtwonen servies * vtwonen accessoires * vtwonen meubels * vtwonen bed- en bad textiel * vtwonen digitaal behang & deurposters * favorieten van de vtwonen redactie (met onder andere deze keer Nicolas Vahé) * vtwonen bank Club Element

Locaties vtwonen conceptshops

  • Het Kabinet, Rumpsterweg 1-5, Bunnik, hetkabinet.nl.
  • Woonboulevard Poortvliet XXL, Paasdijkweg 33, Poortvliet, woonboulevardpoortvliet.nl.
    Officiële opening op 2e Paasdag, maandag 6 april, door Frans Uyterlinde om 12.00 uur.
  • Home Center, Frisaxstraat 12, Wolvega, homecenter.nl.

Contact vtwonen

Ben je geïnteresseerd in samenwerkingsmogelijkheden met vtwonen? Neem dan contact op met ons salesteam, sales.nl@sanoma.com of 088 556 7777.