http://media.zie.nl/e/?v=m1nz216fids7

17 oktober 2012

vtwonen opent eerste vtwonenshop in Groningen

Op zaterdag 20 oktober opent vtwonen de deuren van haar eerste, compleet ingerichte vtwonenshop in het Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 in Groningen.

De vtwonenshop is een winkel waarin de gehele vtwonen huiscollectie te koop is. Van servies, meubels, behang en gordijnen, tot vloeren, beddengoed en accessoires. Het is de eerste vaste winkel van een woonmagazine in Nederland. De winkel van 200 m² is volledig gestyled en ingericht door de stilisten van vtwonen.

Monique de Ruiter, hoofdredacteur vtwonen: “Een eigen vtwonen winkel met de complete vtwonen huiscollectie stond al lang op onze wensenlijst. En nu is hij er! Het is inspirerend om alles bij elkaar te hebben en te zien hoe mooi het combineert.”

Kom kijken, beleven en shoppen
vtwonen nodigt iedereen uit om bij de opening op zaterdag 20 oktober om 10.00 uur te zijn. Kom kijken, beleven en shoppen! Bij dit feestje horen natuurlijk cadeaus: hoofdredacteur Monique de Ruiter is er voor vragen, snelle woonideeën en handige stylingtips en klanten ontvangen bij hun eerste aankoop t.w.v. € 50,- een mooie verrassing van vtwonen (op=op). In de herfstvakantie (20 t/m 27 oktober) geldt een speciale actie, waarbij klanten bij hun aankoop t.w.v. € 100,- een kwartaalabonnement op vtwonen (3 nummers) cadeau krijgen.

De vtwonenshop is op alle dagen geopend behalve op zondag. Voor de openingstijden kijk op www.vesta.nl.