26 juni 2014

Waar vind je zoveel meiden bij elkaar?

Tina-dag XL: het leukste en grootste meidenevent van het jaar. Met al drie uitverkochte edities heeft de Tina-dag bewezen dat het dé plek is om je doelgroep te ontmoeten. Neem deel aan dit unieke evenement.

De Tina-meiden komen voor optredens, workshops, attracties, gezelligheid en natuurlijk om heel veel te shoppen. Voor jou als deelnemer is het een unieke kans om onderdeel te zijn van deze beleving. Op geen andere plek vind je zoveel meiden bij elkaar. Meiden die op het punt staan zelf de wereld te ontdekken, merkbewust te worden, steeds meer eigen keuzes gaan maken, overal in geïnteresseerd zijn en zelf steeds meer te besteden hebben.

Nog 90 dagen tot de Tina-dag

Met een historie van drieëntwintig jaar is de Tina-dag voor meiden van 7 t/m 15 jaar een echt begrip geworden. Op het event wanen de meiden zich in een echte Tina wereld en kunnen ze alles doen wat ze leuk vinden. Op de Tina-dag tref je de echte Tina meiden aan: spontaan, vrolijk en vooral nieuwsgierig. Ze shoppen graag, experimenteren met make-up, mode & beauty, lezen strips en boeken, zwijmelen weg bij hun pop- en tv-idolen en willen alles weten. Tina past perfect in hun wereld. Al vijfenveertig jaar een sterk merk: herkenbaar, betrouwbaar en vrolijk.

  • Wie? Ruim 18.000 meiden in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar en 7.000 ouders
  • Wat? Het leukste meidenevent van het jaar
  • Waar? Attractiepark Duinrell in Wassenaar
  • Wanneer? Zaterdag 27 & zondag 28 september 2014
  • Hoe laat? 09.30 uur – 17.00 uur
  • Thema? ‘1001 nacht’

Contact Tina-dag

Interesse in deelname aan dit unieke evenement? Neem dan contact op met je accountmanager of bel Leonore Tilleman, Commercieel Projectmanager Kids & Teens, via 06 200 112 70.

Video-impressie Tina-dag 2013