21 november 2017

Waylon hoofdredacteur van Veronica Magazine

Speciale editie in teken van Radio Veronica Top 1000 Allertijden

Niemand minder dan Waylon is deze week de gasthoofdredacteur van Veronica Magazine.

De zanger die in mei ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival neemt voor één week het stokje over van hoofdredacteur Debby Nobel. Aanleiding voor deze bijzondere samenwerking is de Radio Veronica Top 1000 Allertijden en Waylons concertreeks in Ahoy die volledig in het teken staat van deze hitlijst.

„Waylon past heel goed bij Veronica Magazine”, aldus Debby Nobel. „Hij is rock-‘n-roll en hij heeft oog voor mooie vrouwen.” Waylon hoefde zelf ook niet lang na te denken: „Gasthoofdredacteur worden van het blad waarvan ik als kind de hitlijsten al verslond? Heel graag!”

Opvallendste vrouwen 

In Veronica Magazine 47, vanaf vandaag in de winkel, natuurlijk een openhartig interview met de artiest zelf. Verder bespreekt Waylon de opvallendste muzikale vrouwen uit de Top 1000 en transformeren Veronica-dj’s Tim Klijn, Niek van der Bruggen en Dennis Ruyer in Top 1000-helden Bono, Johnny Cash en Michael Jackson. Ook de complete lijst is afgedrukt.

De Top 1000 Allertijden is van zaterdag 25 november tot en met vrijdag 1 december te beluisteren op Radio Veronica. Waylon Live in Concert – Top 1000 Allertijden vindt plaats op 1, 2 en 3 december in Ahoy in Rotterdam.