13 september 2013

“We zijn een soort grote woonfamilie van elkaar geworden”

Van 1 t/m 6 oktober vindt de Woonbeurs plaats in Amsterdam RAI. Eregast Piet Boon opent deze 21e editie. Drie vragen aan Piet Boon.

Waarom ben je fan van de Woonbeurs?
“Het is toch zo’n beetje het grootste event op woongebied in Nederland en in de loop der jaren heeft het terecht de reputatie gekregen die het verdient. Wat leuk is, is dat het zoveel verschillende mensen trekt. Van jong tot oud, maar ook mensen met een heel uiteenlopende smaak. Er is echt voor elk wat wils. En het is vanuit een organisatie gezien heel knap om zo’n breed publiek al zo lang blij te maken.”

Jullie staan met Skoon op de beurs. Waarom? 
“Om te laten zien hoe interessant het is om Skoon te bezoeken. Naast de Piet Boon® Store, waar we in inspirerende opstellingen de volledige Piet Boon® meubelcollectie tonen, aangevuld met diverse accessoires en objecten gemaakt door ons stylingteam, zijn er op ons adres nog negen andere exclusieve woonbedrijven gevestigd. Op het gebied van vloeren, deuren, keukens, bedden, tuinarchitectuur en buitenleven, beeld & geluid, bouwbegeleiding en interieurbouw.”

Waar verheug je je zelf het meest op?
“Oude vrienden en bekenden. Het is fantastisch om mensen tegen te komen waarmee je zoveel gemeen hebt. We zijn een soort grote woonfamilie van elkaar geworden. Maar natuurlijk ook de onverwachte pareltjes die je elk jaar weer tegenkomt en waarvoor je twee keer moet kijken. Er is altijd wel weer een origineel en vernieuwend concept of product te vinden. Ik zie het als een soort schatgraven. Ik laat me graag verrassen.”

De Piet Boon® Store is samen met de negen andere woonbedrijven uit het pand in Oostzaan onder de naam SKOON op de beurs aanwezig. Kijk voor meer informatie op Woonbeurs.nl of koop je kaarten via Woonbeurs.nl/kaartverkoop.