31 mei 2016

Weer meer bezoekers op de Libelle Zomerweek

Afgelopen week vierde de Libelle Zomerweek haar 20-jarig jubileum, met groot succes. De feestelijke editie trok maar liefst 84.300 bezoekers naar het Almeerderstrand.

Neelie Smit Kroes en hoofdredacteur Hilmar Mulder openden maandag op spectaculaire wijze de Zomerweek. Met een ferme druk op de knop werd de jongste loot aan de Libelle-boom gepresenteerd: Libelle TV! 24/7 de mooiste video’s en Libelle-programma’s, altijd echt, persoonlijk en dichtbij.

Op het hoofdpodium, Club Libelle, ging het dak eraf met o.a. Jeroen van der Boom, de 3J’s en Lange Frans. Ebru Umar vroeg in Libelle Nieuwscafé Lodewijk Asscher, Jesse Klaver en Sybrand van Haersma Buma en vele andere prominente politici het hemd van het lijf. Daarnaast werden er heerlijke gerechten bereid in de Swinging Kitchen, waren er inspirerende workshops op het gebied van beauty en lifestyle, kon men een complete metamorfose ondergaan en genieten van spetterende modeshows. Heel veel shopping, heerlijke hapjes en drankjes en (bijna elke dag) goed weer maakte Libelle Zomerweek 2016: Let’s Dance compleet.
Nagenieten? Bekijk hier het filmpje van Libelle Zomerweek 2016.

15 t/m 21 mei 2017 zijn we weer terug met een geheel nieuwe Libelle Zomerweek. Tot volgend jaar!