21 juni 2018

Welke vrouw maakt indruk op jou? VIVA zoekt 400 vrouwelijke toptalenten!

Voor het samenstellen van de VIVA400 is de redactie van weekblad VIVA opzoek naar vrouwen die het afgelopen jaar opgevallen zijn door hun prestaties. Wie verdient een plek op de lijst met 400 uitzonderlijke vrouwen? Wie is een voorbeeld voor anderen en een aanwinst voor het VIVA400 netwerk? Tot vier september 2018 kunnen vrouwen genomineerd worden of zichzelf nomineren in de categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers, Zakenwonders en de nieuwe categorie; Techtalenten. In november reikt VIVA de VIVA400-awards uit.  Uit iedere categorie wordt een winnaar gekozen door een beroepsjury.

Vrouwen die inspireren nomineren kan op viva400.nl. Landelijke bekendheid is niet nodig, talent, lef, ambitie en opvallen in een eigen specialisme wel.

Over VIVA400

VIVA400 is hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen die inspireren door wie ze zijn, wat ze doen en wat ze bereiken. Eén van de hoofddoelen van VIVA400 is het creëren van een netwerk van gelijkgezinden: ambitieuze en succesvolle vrouwen.

Boter bij de vis, VIVA400 Visionista’s

Sinds 2017 gaat de VIVA400 verder dan alleen het in de spotlight zetten van ambitieuze, succesvolle vrouwen. Met het Masterclassprogramma van de VIVA400 Visionista’s worden jonge talenten ondersteund bij het realiseren van hun dromen. Van alle inschrijvingen worden 50 vrouwen geselecteerd, die een middag vol inspirerende sprekers bijwonen én hun idee mogen pitchen voor de jury. Daarna worden er vijftien vrouwen uitgenodigd voor het exclusieve masterclass programma. Drie finalisten ontvangen personal coaching, de uiteindelijke winnares ontvangt het prijzenpakket ter waarde van 10.000 euro.

VIVA400 & VIVA400 Visionista’s is powered by Renault Captur