• “NU.nl is de grootste nieuwswebsite van Nederland, een partij die nooit stilstaat en waar altijd mogelijkheden en kansen liggen om toffe, nieuwe dingen te doen”

  - Laura Cuppen

 • “Kek Mama is de #1 glossy voor moeders. Het team is net als het merk: vol humor, authenticiteit en vakvrouwschap”

  - Helene van Santen

 • “Bij vtwonen draait alles om alles wat je huis én je leven mooier maakt"

  - Nicolette Fox

 • “Binnen Scoupy voel je het ondernemerschap en de liefde voor het bedrijf”

  - Annemarie Winters

 • "Met het leukste én het beste team maken wij een drukbezochte website, mooie maandelijkse specials, Bookazines én laten we de Libelle Zomerweek niet vergeten"

  - Hilmar Mulder

 • "Het is geweldig om te merken dat we met onder andere ons tijdschrift, de social kanalen en het event Tina Festival onze jonge lezeres recht in het hart weten te raken.”

  - Jannine Berkelaar

Werken bij DPG Media

DPG Media is altijd op zoek naar talentvolle mensen. Bekijk hieronder de openstaande vacatures bij ons mediabedrijf. Zie ook waarom je bij ons moet komen werken, maak kennis met je toekomstige collega’s en bekijk hoe gepassioneerd het management is.

Waarom DPG Media?

“Eigen initiatief wordt gestimuleerd. Als je een goed idee hebt, mag je dat tot uitvoering brengen.” – Elzemieke Olsthoorn

“Het is een fijn en warm bedrijf. Leuke collega’s. Het pand in Hoofddorp is mooi ingericht en het bedrijf besteedt aandacht aan haar personeel, wat ik persoonlijk erg belangrijk vind.” – Erik Nep

Wil jij graag bij ons werken? Bekijk hier waarom!

Lees meer

Maak kennis met je toekomstige collega’s

“Ik werk veel samen met verschillende merken en teams, dus ik heb de mazzel dat ik veel collega’s spreek en leer kennen. Het viel me direct op dat de collega’s super enthousiast en creatief zijn, wat natuurlijk erg fijn is om mee samen te werken.” – Marty Le Clercq

Lees hier de verhalen van verschillende medewerkers.

Lees meer

“Bij ons werken veel gemotiveerde mensen die altijd open staan voor nieuwe initiatieven.”

Het management

Benieuwd voor wie jij straks gaat werken? Bekijk hier alle managementleden en lees waarom zij gepassioneerd zijn over de organisatie.

Lees meer

Stages

“Stage lopen bij DPG Media is divers, uitdagend en gezellig!”

Wil jij graag stage lopen bij DPG Media? Wij hebben niet alleen prachtige sterke merken, maar ook diverse afdelingen waarbij jij stage kan lopen! Las jij vroeger altijd de Tina of Donald Duck? Bekijk hier alle stages.

Lees meer

Freelancers

Alle informatie over freelancen voor DPG Media (locatie Hoofddorp) overzichtelijk bij elkaar.

Lees meer