https://www.youtube.com/watch?v=VEJj69Phgy8

13 juni 2012

Whitney Port geeft zich bloot in Fashionista
Stijlicoon Whitney Port – bekend van de MTV-series The Hills en The City en vaste columniste van Fashionista – publiceert haar boek True Whit, exclusief in Nederland in de Summer Style Special van Fashionista. De Special is vanaf vandaag te koop in de winkel.

In Fashionistas Summer Style Special vertelt Port alle ins & outs van haar stijlvisie, beautyrituelen, DIY kapsels en perfecte basics. Ook vertelt Port, die inmiddels haar eigen kledinglijn heeft, hoe je modeontwerper wordt, het succes van haar fitnessplan, haar slechte eetgewoonten toen ze studeerde en het moment dat ze zich realiseerde dat het anders moest.

Oplossingen voor stijl, beauty en mode

Whitney over Fashionistas Summer Style Special: Ik ben zo enthousiast en voel mij vereerd dat mijn boek in Fashionistas Summer Style Special verschijnt! ‘True Whit’ gaat over mijn leven en biedt oplossingen op het gebied van stijl, beauty en mode die voor mij echt werken. Maar ook de missers, waarbij het niet werkte… Ik hoop dat deze special voor de Nederlandse Fashionistas een roadmap biedt bij het ontdekken van hun wensen en dromen. Wees fabulous, onbevreesd en wees jezelf! Bekijk hier Whitneys persoonlijke video, waarin ze speciaal voor Fashionista vertelt over True Whit en een aantal persoonlijke stijl- en levenstips geeft.

Stijlicoon

Port is een populair stijlicoon onder de lezeressen van Fashionista, die zich voornamelijk laten inspireren door internationale celebritys. Port houdt de lezeressen op de hoogte van haar stijlvisie met een maandelijkse column, YouTube videos, tweets en Facebookberichten op de social mediakanalen van het magazine.

Samenwerking Facebook aanbiedingen en AKO

Facebook maakte begin maart 2012 bekend dat Facebook Offers, in het Nederlands Facebook Aanbiedingen, gelanceerd zou worden. Fashionista start binnenkort met de eerste Facebook Aanbiedingen campagne. Fashionista is een succes op Facebook, met binnen een half jaar meer dan 22.000 likes. De campagne met de Fashionistas Summer Style Special is een samenwerking tussen Sanoma Media en retailer AKO. Een Facebookfan ontvangt twee gratis armbandjes bij inlevering van de voucher bij een AKO filiaal, te vinden in de bevestigingsmail na het activeren van de Facebook Aanbieding.

Fashionista Summer Style Special is vanaf vandaag voor 4,99 te koop in de winkel.


http://www.facebook.com/FashionistaNLhttp://www.fashionistamagazine.nl


Video Whitney:

http://www.youtube.com/FashionistaNL